NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Η ελληνική αποστολή στην ΙΝΟΤΕΧ 2017

Η ελληνική αποστολή στην ΙΝΟΤΕΧ 2017
26_04_2017 | 18:17
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Η Ελλάδα θα συμμετάσχει για ακόμα μια χρονιά με εθνικό περίπτερο στη διεθνή έκθεση καινοτομίας και τεχνολογίας INOTEX 2017, που θα διεξαχθεί στην Τεχεράνη στις 23 - 26 Μαΐου 2017. 

Η συμμετοχή συνδιοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) και το Enterprise Greece, με την υποστήριξη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και του Corallia ως συντονιστή των mi-Cluster, si-Cluster και gi-Cluster, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης συνεργασίας για συμμετοχή στα μεγάλα διεθνή γεγονότα της τεχνολογίας.

Η ΙΝΟΤΕΧ, πραγματοποιείται για 6η συνεχόμενη χρονιά και φέτος αναμένεται να συμμετάσχουν πάνω από 120 τεχνολογικές επιχειρήσεις από 25 χώρες του εξωτερικού καθώς και 60 κορυφαίες επιχειρήσεις από το Ιράν όπου θα παρουσιάσουν τα τελευταία τεχνολογικά τους επιτεύγματα και καινοτομίες στους ακόλουθους τομείς: ΙΤ & ICT / Βιομηχανικός αυτοματισμός και έξυπνα συστήματα / Βιοτεχνολογία και ιατρικός εξοπλισμός / Νανοτεχνολογία / Νέες και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας / Αεροδιαστημική και Πετρέλαιο, αέριο & πετροχημικά. 

Η διοργάνωση προσφέρει σε όλες τις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να δημιουργήσουν επιχειρηματικές σχέσεις με το Ιράν και να διασυνδεθούν με προμηθευτές και αγοραστές από όλο τον κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διεθνής έκθεση INOTEX, αποτελεί την τέλεια πλατφόρμα μεταφοράς τεχνολογίας για τους προμηθευτές, εφόσον τους δίνεται η δυνατότητα να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε ένα μεγάλο εύρος πιθανών συνεργατών.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr