NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Θεσσαλονίκη: Ημερίδα για την ανάπτυξη και τα χρηματοδοτικά εργαλεία στην εποχή της κρίσης

Θεσσαλονίκη: Ημερίδα για την ανάπτυξη και τα χρηματοδοτικά εργαλεία στην εποχή της κρίσης
29_04_2017 | 19:44
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

«Ανάπτυξη και χρηματοδοτικά εργαλεία στην εποχή της κρίσης» είναι το θέμα της ημερίδας που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης «Νέοι Ορίζοντες» υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017 και ώρα 18:00 (ώρα προσέλευσης 17.30), στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΡΙΑΔΗΣ» - έναντι της Πύλης Εμπορίου της ΔΕΘ-HELEXPO στην οδό Εγνατία).

Στόχος της ημερίδας είναι να αναδειχτούν και να αναλυθούν λεπτομερώς από τους πλέον ειδικούς, τα προγράμματα και εργαλεία που «τρέχουν» σήμερα για τη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων και επαγγελματιών και τα οποία μπορούν να δώσουν «ανάσα» στο επιχειρείν ώστε να πάρει «στροφές» η μηχανή της ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης- «Νέοι Ορίζοντες», «πρόκειται για ένα θέμα άκρως επίκαιρο, καθώς η έλλειψη ρευστότητας είναι ένα από τα βασικά προβλήματα που εντείνουν την οικονομική ασφυξία στο περιβάλλον μέσα στο οποίο κινούνται τα τελευταία χρόνια οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες. Αυτό άλλωστε είναι το βασικό μήνυμα που λαμβάνει καθημερινά από την αγορά ο Σύνδεσμος που προσπαθεί –με τα μέσα που διαθέτει- να σταθεί αρωγός στα μέλη του δείχνοντας διεξόδους σε μια σειρά προβλημάτων, μεταξύ των οποίων και η έλλειψη ρευστότητας».

Την εκδήλωση έχει θέσει υπό την αιγίδα της η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Τη στηρίζουν δε, η ΔΕΘ- Helexpo ΑΕ, το ΚΕΠΑ η Eurobank και η εταιρία «Δ. Σαμαράς και Συνεργάτες», οι οποίοι θα συμμετέχουν και με ομιλητές στο πάνελ.

Ειδικότερα, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα εκπροσωπήσει ο Διευθυντής της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Υποστήριξης Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης, ο οποίος θα ενημερώσει τους συμμετέχοντες στην ημερίδα για τις δράσεις και πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με στόχο την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας.

«Εκθεσιακό προϊόν και ανάπτυξη» θα είναι το θέμα της ομιλίας του διευθύνοντα συμβούλου της ΔΕΘ- Helexpo AE, Κυριάκου Ποζρικίδη, ενώ η παρουσίαση των Κέντρων Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS, θα γίνει από τον project manager του ΚΕΠΑ (Κέντρο Επιχειρηματικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης), Νεοκλή Στάμκο. Εκ μέρους της Eurobank θα μιλήσει ο Διευθυντής Περιφέρειας Καταστημάτων, Γιώργος Τσακαλίδης, ενώ ο εκ μέρους της «Δ. Σαμαράς και Συνεργάτες» ο διευθυντής Ιδιωτικών Επενδύσεων, Νίκος Κασιμάτης θα αναπτύξει το θέμα «Χρηματοδοτικά εργαλεία και επιχειρηματικότητα».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr