NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία
ανάγνωση

ΕΕΔΕ: Με την ενότητα «Coaching Skills» συνεχίζεται το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Κέρκυρα

ΕΕΔΕ: Με την ενότητα «Coaching Skills» συνεχίζεται το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Κέρκυρα

Με την ενότητα Coaching Skills” συνεχίζεται το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) στην Κέρκυρα στις 5 & 6 Μαΐου 2017.

Εισηγητής της δεύτερης ενότητας του Προγράμματος, “Coaching Skills” είναι ο κ. Πέτρος Ρούσης, ο οποίος έχει συνεργαστεί με επιχειρήσεις όπως Eurobank Ergasias, Τράπεζα Πειραιώς, Τράπεζα Της Ελλάδος, COSMOTE, Coca - Cola Τρία Έψιλον, Toyota, BP Oil Hellas, Avin Oil, Unilever Ελλας, Johnson & Johnson, Βασιλόπουλος, Goody's A.E, Fiat Auto Ελλάς, Mercedes - Benz Hellas, Νηρεύς, Όμιλος Εταιρειών Βαρδινογιάννη, Ericsson, Aegean, Olympic Air, ΑΜΕΛ (Αττικό Μετρό) και Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα που προσφέρεται σε συνεργασία με το Επιμελητήριο της Κέρκυρας είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης.

Απευθύνεται σε πτυχιούχους ΑΕΙ – ΤΕΙ με τριετή εργασιακή εμπειρία και σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που διαθέτουν οκταετή επαγγελματική εμπειρία και θέση ευθύνης.

Το πρόγραμμα μετρά 28 χρόνια επιτυχημένης πορείας, με περισσότερες από 2.000 εταιρίες που έχουν εμπιστευθεί την εκπαίδευση των στελεχών τους και περισσότερα από 4.500 στελέχη που έχουν αποφοιτήσει πανελλαδικά σε 27 πόλεις.

Στο ακόλουθο link μπορείτε να δείτε τα testimonials στελεχών που παρακολούθησαν το πρόγραμμα με τις απόψεις και τα οφέλη που αποκόμισαν από αυτό.  Το κόστος του προγράμματος μπορεί να καλυφθεί με το 0.24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των Προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ. 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr