NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

"Growth Hack your Brand - Επιτάχυνε την ανάπτυξη του brand σου" στο Ηράκλειο

"Growth Hack your Brand - Επιτάχυνε την ανάπτυξη του brand σου" στο Ηράκλειο
06_05_2017 | 12:19
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης και η εταιρία Spir.to Branding & Design συνδιοργανώνουν εκδήλωση ανοιχτών ομιλιών με θέμα το Branding. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του ΙΤΕ (αίθουσα 1, κεντρικό κτίριο ΙΤΕ, 1ος όροφος), τη Δευτέρα 8 Μαΐου.

Μάθετε τα σωστά βήματα για το πως να δημιουργήσετε υπεραξία για το Brand σας, προκειμένου να παραμείνετε ανταγωνιστικοί και πρωτοπόροι, είτε ξεκινάτε τώρα είτε έχετε εμπειρία στο χώρο των επιχειρήσεων. Επίσης ενημερωθείτε για το τι απαιτείται για την κατοχύρωση και την προστασία του ονόματος και του εμπορικού σας σήματος. 

Η εκδήλωση απευθύνεται σε υφιστάμενες και νέες επιχειρήσεις καθώς και σε άτομα που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν νέες επιχειρήσεις, που θέλουν να ενημερωθούν για θέματα που σχετίζονται με το branding και την κατοχύρωση ονόματος και εμπορικού σήματος. Θα έχετε την ευκαιρία για ερωτήσεις, απορίες και να μοιραστείτε σκέψεις και ιδέες.

Πρόγραμμα εκδήλωσης

14:00 -14:30 Εγγραφή

14:30 - 15:15 Ομιλία "Τρία βασικά βήματα για ένα χαρισματικό Brand" - Σπύρος Δρακάτος, Branding Consultant, Ιδρυτής του SPIR.TO Branding Agency

15:15 - 15:30 Ερωτήσεις

15:30 - 16:15 Ομιλία "Κατοχύρωση, προστασία ονόματος και εμπορικού σήματος" - Αρτέμης Σαϊτάκης, Διευθυντής ΕΤΕΠ-Κρήτης

16:15 - 16:30 Eρωτήσεις

16:30 - 17:00 Cafe / Networking

Οι ομιλίες είναι ανοιχτές προς το κοινό χωρίς κόστος, με προκράτηση θέσης. Δηλώσεις συμμετοχής εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr