NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Νέο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ενίσχυσης Δεξιοτήτων Ηγεσίας για CEOs και Επιχειρηματίες από την Leaders Lab

Νέο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ενίσχυσης Δεξιοτήτων Ηγεσίας  για CEOs και Επιχειρηματίες από την Leaders Lab

Παράλληλα με το Πρόγραμμα Ανάπτυξης Δεξιοτήτων της Leaders Lab,  ξεκίνησε το Πρόγραμμα Ενίσχυσης Δεξιοτήτων Ηγεσίας, ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που απευθύνεται αποκλειστικά σε CEOs και Επιχειρηματίες.

Το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει μηνιαίες τρίωρες συναντήσεις, μία φορά τον μήνα, σε απογευματινή ώρα, από τις 18.00 έως τις 21.00, σε ξενοδοχείο 5 αστέρων της Θεσσαλονίκης. Στις συναντήσεις οι συμμετέχοντες παρακολουθούν σε βίντεο καταξιωμένους ομιλητές από όλο τον κόσμο να παρουσιάζουν δεκάδες επιτυχημένες τεχνικές ηγεσίας και στην συνέχεια εξασκούν τις τεχνικές στις οποίες εκτέθηκαν μέσω ομαδικών συζητήσεων και ασκήσεων.

Ο συντονισμός της συνεδρίας πραγματοποιείται από την Ιφιγένεια Παπαρούση, ΜΒΑ, Ιδρύτρια και Managing Director της Leaders Lab.

Η Leaders Lab ειδικεύεται στην ανάπτυξη και ενίσχυση δεξιοτήτων ηγεσίας. Μέχρι στιγμής 47 μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις στη Βόρεια Ελλάδα την έχουν επιλέξει ώστε να αυξήσουν τον τζίρο, την κερδοφορία τους και το διαθέσιμο χρόνο τους, βελτιώνοντας την απόδοση των ανθρώπων τους. Οι 148 επικεφαλής εταιρειών και ηγετικά στελέχη που έχουν παρακολουθήσει τις εκπαιδευτικές συνεδρίες της Leaders Lab έχουν δηλώσει, μέχρι στιγμής, 541 ιστορίες επιτυχίας και ετήσια οικονομικά οφέλη που αντιστοιχούν σε 18,9 φορές απόδοση επί της αρχικής τους επένδυσης. Για να συμμετέχετε στην επόμενη εκπαιδευτική συνεδρία δοκιμαστικά και να δείτε τα οφέλη τους Προγράμματος Ενίσχυσης Δεξιοτήτων Ηγεσίας, μπορείτε να επικοινωνήσετε στην διεύθυνση leaders@leaderslab.gr  

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr