NEWSFLASH...
Startup
ανάγνωση

Blueline: Απλή και άμεση περίθαλψη

Blueline: Απλή και άμεση περίθαλψη

Με αφορμή την συμμετοχή στον διαγωνισμό MITEF Greece Startup Competition 2017, οι συνιδρυτές της Blueline, Νίκος Ναούμ (CEO) με 12χρονη εμπειρία στο χώρο του e-health και e-services, Γιώργος Δημητρίου (CTO) με 10χρονη προϋπηρεσία στο mobile developement , Γιώργος Τεσσέρης – S/WArchitect με 10χρονη προϋπηρεσία στο S/W Development, Επιστήμη Σαχιτζή CMO –Ιατρός – Αναισθησιολόγος , και StartTech Ventures - με πάνω από 10 πετυχημένες startups στο portfolio τους, μίλησαν στο epixeiro.gr.

Η χρήση της νέας υπηρεσίας θυμίζει το γνωστό Taxibeat για γιατρούς. Ο χρήστης, μέσω της εφαρμογής στο κινητό του, διαλέγει τον γιατρό ή νοσηλευτή που επιθυμεί, με βάση τα κριτήρια όπως ειδικότητα, ύψος αμοιβής, ξένες γλώσσες, βιογραφικό, κλπ. ο οποίος και πραγματοποιεί κατ’οίκον επίσκεψη στο χώρο του ασθενή μέσα στις επόμενες 2 ώρες!

«Βλέποντας τα προβλήματα της πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες και γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις αδυναμίες των σύγχρονων συστημάτων υγείας, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην πρωτοβάθμια περίθαλψη η ομάδα της Blueline φιλοδοξεί να δώσει τη λύση σε αυτό το πρόβλημα, καθιστώντας την λήψη πρωτοβάθμιας περίθαλψης απλή και άμεσ » δήλωσε αρχικά ο ένας εκ των ιδρυτών της Blueline, Νίκος Ναούμ.

Παράθεση - epixeiro.gr

Το όραμα της Blueline είναι η αναβάθμιση της πρωτοβάθμιας περίθαλψης σε οικονομικότερη, αποδοτικότερη και πιο άνετη υπηρεσία.

Ποιο είναι το όραμα σας;

Το όραμα της Blueline είναι η αναβάθμιση της πρωτοβάθμιας περίθαλψης σε οικονομικότερη, αποδοτικότερη και πιο άνετη υπηρεσία και η εγκατάστασή της σε όλη την Ελλάδα και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης όπως το Παρίσι, Βερολίνο, Λονδίνο και Μόσχα.

Τι σημαίνει επιτυχία για εσάς; Ποια είναι τα επιτεύγματά σας ως τώρα;

Η επιτυχία για κάθε επιχείρηση είναι να μπορεί να είναι κερδοφόρα. Αυτός είναι και ο σκοπός μας για το επόμενο έτος. Η Bueline έχει ολοκληρώσει την πρώτη έκδοση της εφαρμογής και είναι διαθέσιμη στο Google Play store. Η υπηρεσία θα λειτουργήσει πιλοτικά στην Αθήνα σε λίγο καιρό με 30 Ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, με πλάνο επέκτασης σε περισσότερες περιοχές στην Ελλάδα εντός του 2017.

Πώς κρατάτε το κίνητρο ζωντανό στην ομάδα;

Οδηγούμαστε από ένα κοινό πάθος για την πραγματοποίηση της πρόσβασης σε ποιοτικές υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης που να καθιστά μια προσιτή, εύκολη και ευχάριστη εμπειρία, μέσω της χρήσης της τεχνολογίας, σε συνδυασμό με το πρωτοποριακό επιχειρηματικό μας μοντέλο.

Μπορεί κανείς να ξεκινήσει μια startup χωρίς λεφτά και χωρίς επενδυτές;

Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο κανείς να ξεκινήσει χωρίς το αρχικό κεφάλαιο. Παρόλα αυτά, υπάρχουν ευκαιρίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όπως για παράδειγμα Accelerators ( Επιταχυντές) που επενδύουν ουσιαστικά στην ιδέα και στην ομάδα μιας startup με ένα μικρό ποσό αλλά και συμβουλευτικά (mentoring) σε όλα τα επίπεδα που είναι κρίσιμα για την εκκίνηση μιας επιχείρησης.  

Τι συμβουλές έχετε να δώσετε σε επιχειρηματίες που τώρα είναι στο ξεκίνημα;

Από την στιγμή που υπάρχει μια πρωτότυπη ιδέα και ομάδα που είναι ικανή, να μην διστάσουν και να προχωρήσουν στην υλοποίηση της ιδέας τους. Να μην απογοητευτούν με την πρώτη αποτυχία και να έχουν συγκεκριμένο πλάνο υλοποίησης για 3-5 χρόνια. 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr