NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Εκδήλωση για την αγορά της Λευκoρωσίας στο ΕΒΕΑ

Εκδήλωση για την αγορά της Λευκoρωσίας στο ΕΒΕΑ
09_05_2017 | 13:54
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθήνας και το Επίτιμο Προξενείο της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνουν εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 και ώρα 16.00, στην αίθουσα του ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7).

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάπτυξη των διμερών σχέσεων μεταξύ της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας και της Ελληνικής Δημοκρατίας, σε εμπορικοοικονομικό επίπεδο και η εξοικείωση των ελληνικών εταιριών που έχουν εξωστρεφή προσανατολισμό και δυναμική. 

Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση της οικονομίας της Λευκορωσίας και των δυνατοτήτων για περαιτέρω ανάπτυξη της διμερούς συνεργασίας. Στους συμμετέχοντες επιχειρηματίες θα απευθυνθούν ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Λευκορωσίας, κ. Ολέγκ Κραβτσένκο και έπειτα θα ακολουθήσει η ομιλία του κ. Βαλέριου Λαμπούν, εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας και Προέδρου υποκαταστήματος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου στην πόλη Μπρέστ.

Σε περίπτωση που η εταιρείας σας θέλει να συμμετέχει στη σχετική εκδήλωση θα πρέπει να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας στη φόρμα εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr