NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Εκδήλωση για τους απόφοιτους της e-Academy στο Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, με θέμα “A day in the life of a digital strategist”

Εκδήλωση για τους απόφοιτους της e-Academy στο Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, με θέμα  “A day in the life of a digital strategist”
17_05_2017 | 13:30
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Εκδήλωση με θέμα “A day in the life of a digital strategist” πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Μαΐου στο αμφιθέατρο του Κέντρου Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, για τους απόφοιτους της Ακαδημίας Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας «e-Academy».

Οι απόφοιτοι των τμημάτων Digital Marketing και e-Commerce, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 5 κορυφαίους του κλάδου της Ηλεκτρονικής Eπιχειρηματικότητας, οι οποίοι μοιράστηκαν μαζί τους την πολύτιμη εμπειρία τους.

Ομιλητές ήταν οι Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας (President South Europe/IPG Media Brands), Μάρκος Άρης (Strategic Planning Director/4Wise Monkeys), Άλκηστις Μαλάμη (Senior Social Strategist/iCrossing), Polle De Maagt (Senior Digital Marketing Strategist & Consultant) και από το Ισραήλ, σε ζωντανή σύνδεση,  Enon Landenberg (Founder, Dreamer & Doer/sFBI).

Το «Digital Marketing Practitioner» και το «e-Commerce Project Manager» είναι τα μόνα εκπαιδευτικά προγράμματα με εισηγητές 37 κορυφαίους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες, τα οποία προσφέρουν σε βάθος γνώση και πρακτική εξάσκηση. Ο επόμενος κύκλος των προγραμμάτων που διοργανώνει η Εξέλιξη, ξεκινά τον Οκτώβριο 2017.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr