NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Κερδίστε 1 δωρεάν συμμετοχή στο 2ήμερο σεμινάριο «Χρηματοδοτώντας τον πολιτισμό»!

Κερδίστε 1 δωρεάν συμμετοχή στο 2ήμερο σεμινάριο «Χρηματοδοτώντας τον πολιτισμό»!

Το epixeiro.gr σε συνεργασία με τον ΜΚΟ «Πλέγμα» κληρώνουν σε έναν τυχερό αναγνώστη μία συμμετοχή στο 2ήμερο σεμινάριο «Χρηματοδοτώντας τον πολιτισμό».

Το σεμινάριο

Το σεμινάριο «Χρηματοδοτώντας τον πολιτισμό» που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 27 και 28 Μαΐου έχει ως στόχο την κατανόηση των σύγχρονων τάσεων στον τομέα της χρηματοδότησης των πολιτιστικών οργανισμών από ευρωπαϊκούς πόρους και τον ιδιωτικό τομέα αλλά και εναλλακτικών μεθόδων, όπως το crowdfunding, και των υφιστάμενων ευκαιριών για δικτύωση και συνεργασία.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πώς στήνουμε μια επιτυχημένη καμπάνια crowdfunding, πώς συντάσσουμε έναν χορηγικό φάκελο, ποια ευρωπαϊκά προγράμματα υπάρχουν για τον πολιτισμό και πώς βρίσκουμε εταίρους ή υποβάλλουμε πρόταση, καθώς και πώς μπορούμε να ταξιδέψουμε εντός και εκτός ΕΕ για πολιτιστικές συνεργασίες, δικτύωση και επιμόρφωση μέσω των ευκαιριών πολιτιστική κινητικότητας.   

Το διήμερο σεμινάριο που διοργανώνει η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Πλέγμα», απευθύνεται σε εργαζόμενους σε πολιτικούς οργανισμούς του δημοσίου ή ιδιωτικού τομέα, σε όσους επιθυμούν να αναπτύξουν επιχειρηματική δραστηριότητα στον πολιτισμό, σε εκπροσώπους εθελοντικών, μη κερδοσκοπικών οργανώσεων, ΚΟΙΝΣΕΠ, σε ανέργους ή φοιτητές που επιθυμούν να απασχοληθούν στον πολιτισμό και σε ενεργούς πολίτες που αγαπούν τον πολιτισμό.

Ο διαγωνισμός

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό κάντε like στο Facebook post και comment με το ονοματεπώνυμό σας. 

Ένας τυχερός θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 19 Μαΐου. Τα ονοματεπώνυμα των νικητών του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στη σελίδα του επιχειρώ στο Facebook.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr