NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

7ο Ετήσιο Capital Link CSRinGreece Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Επενδύοντας στην ανάπτυξη–Το νέο πρόσωπο της ΕΚΕ»

7ο Ετήσιο Capital Link CSRinGreece Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Επενδύοντας στην ανάπτυξη–Το νέο πρόσωπο της ΕΚΕ»
19_05_2017 | 16:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

​Για 7η συνεχή χρονιά η Capital Link με το CSRinGreece διοργανώνει το Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Επενδύοντας στην ανάπτυξη – Το νέο πρόσωπο της ΕΚΕ» την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017 στο ξενοδοχείο HILTON Αθηνών, υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Με ιστορικό 22 ετών στη διοργάνωση εξαιρετικά επιτυχημένων Επενδυτικών Συνεδρίων, η Capital Link εγκαινίασε πριν από 7 χρόνια τη διοργάνωση μιας σειράς Ετήσιων Συνεδρίων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στο Λονδίνο, την Αθήνα και τη Νέα Υόρκη όπου έχει γραφεία. Το Συνέδριο, όπως και όλα τα Συνέδρια της Capital Link (στη Νέα Υόρκη, στο Λονδίνο, στην Αθήνα, στη Λεμεσό και στη Σαγκάη) συνδυάζουν  μοναδικές δυνατότητες πληροφόρησης, τεχνογνωσίας και δικτύωσης.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ «Επένδυση στην Ανάπτυξη» & ΕΚΘΕΣΗ Έργου Φορέων

Η «Επένδυση στην Ανάπτυξη» είναι ο πλέον αποτελεσματικός τρόπος για να δημιουργηθούν οι συνθήκες βιώσιμης ανάκαμψης με θετική επίδραση στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Το Ετήσιο Συνέδριο ευελπιστεί να προσφέρει στους Συνέδρους και ιδιαίτερα στους νέους επιχειρηματίες έναν πρακτικό οδηγό ενίσχυσης και χρηματοδότησης των προτάσεών τους  καθώς και παρουσίασης πρωτοβουλιών, προγραμμάτων και επαφών  που συμβάλλουν σε αυτή την κατεύθυνση. Παραδοσιακά  το παρακολουθούν 1,000+ συμμετέχοντες, αποτελεί πλατφόρμα κλειδί μέσω της οποίας  γεφυρώνεται η επικοινωνία μεταξύ εταιρειών, πολιτών και Φορέων στοχεύοντας στο χτίσιμο αποτελεσματικών σχέσεων μεταξύ τους.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Από την επιχειρηματική πλευρά, το Συνέδριο αποσκοπεί να αναδείξει και να προβάλει τις συγκεκριμένες δράσεις και προγράμματα που αναλαμβάνουν οι Ελληνικές και οι διεθνείς εταιρίες καθώς και επιφανείς Ομογενείς συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων. Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν διεθνείς φορείς, ευρωπαϊκοί οργανισμοί, επιχειρηματίες και επενδυτές από το εξωτερικό, ιδιαίτερα γνωστοί στους διεθνείς επιχειρηματικούς και επενδυτικούς κύκλους, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα για να τον σκοπό αυτό. Οι διεθνείς οργανισμοί και οι ομογενείς επιχειρηματίες μπορούν και προσπαθούν να συμβάλλουν αποτελεσματικά στην διαμόρφωση θετικής εικόνας για την Ελλάδα και την προσέλκυση επενδύσεων.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Από την κοινωνική πλευρά, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, το Συνέδριο θα δώσει και πάλι την δυνατότητα σε πάνω από 100 ΦΟΡΕΙΣ από όλη την Ελλάδα, να παρουσιάσουν το έργο, τις δραστηριότητες και τις πρωτοβουλίες τους με το δικό τους ενημερωτικό υλικό στο ευρύ κοινό.

ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΑ ΟΜΙΛΙΑ

Την Εναρκτήρια κύρια ομιλία του Συνεδρίου θα πραγματοποιήσει η κα Κατερίνα Π. Παναγοπούλου, Εθνική Πρέσβης της Ελλάδος, στο Συμβούλιο της Ευρώπης, για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι (Fair Play), Πρόεδρος του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ.

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

  • " ACT 4 GREECE": ένα καινοτόμο πρόγραμμα για την κοινωνική επιχειρηματικότητα
  • Η πρόκληση του χρηματοοικονομικού αναλφαβητισμού – Προετοιμάζοντας τους νέους για τις προκλήσεις του αύριο
  • Υποστηρίζοντας τους επιχειρηματίες του αύριο
  • Επενδύσεις & δημιουργία θέσεων εργασίας
  • Ελληνικές εταιρείες – Δημιουργία προοπτικών & ευκαιριών
  • Διάθεση κεφαλαίων από διεθνείς οργανισμούς για επενδύσεις στην Ελλάδα
  • Ιδιωτικά & επιχειρηματικά κεφάλαια για επενδύσεις - Βοηθώντας τις Ελληνικές εταιρείες στο εξωτερικό
  • Μη εξυπηρετούμενα δάνεια σαν επενδυτική & αναπτυξιακή ευκαιρία
  • Επενδυτικές & επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ελλάδα
  • Κοιτώντας την Ελλάδα από νέα οπτική γωνιά

ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ

Την απονομή των βραβείων θα πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος Αθηναίων, κος Γιώργος Καμίνης, ο οποίος θα πραγματοποιήσει σύντομη παρέμβαση.

2017 Capital Link CSR Leadership Awards

Φέτος το Διεθνές Βραβείο «2017 CAPITAL LINK CSR LEADERSHIP AWARD» θα απονεμηθεί στον κ. Nicholas M. Logothetis, Συνιδρυτή, Concordia Summit & Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ Libra Group, σε αναγνώριση του σημαντικού έργου της Concordia να φέρνει σε απευθείας επαφή ηγέτες από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, με στόχο το δημιουργικό διάλογο που θα οδηγήσει σε ένα καλύτερο, βιώσιμο μέλλον.

Το Ελληνικό Βραβείο «2017 CAPITAL LINK CSR LEADERSHIP AWARD» θα απονεμηθεί στον κ. Μιχάλη Τσαμάζ, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου ΟΤΕ ως αναγνώριση της εξαιρετικής συμβολής του Ομίλου ΟΤΕ σε τομείς του περιβάλλοντος, της κοινωνίας και της εταιρικής διακυβέρνησης. Η βιώσιμη ανάπτυξη του Ομίλου ΟΤΕ είναι αυτή που οδηγεί τη στρατηγική και τις δράσεις του στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για όλους.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr