NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Θέλετε να βρείτε δουλειά; Προετοιμαστείτε σωστά!

Θέλετε να βρείτε δουλειά; Προετοιμαστείτε σωστά!
22_05_2017 | 13:44
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 (10:00-17:00) θα πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα “Boost your Career Basics” με τη συμμετοχή μιας επίλεκτης ομάδας έμπειρων εισηγητών, οι οποίοι θα προσφέρουν στους συμμετέχοντες τις γνώσεις, την καθοδήγηση αλλά και τη σωστή προετοιμασία που χρειάζεται για τη διεκδίκηση μιας θέσης στην αγορά εργασίας. Επικεφαλής της ομάδας εισηγητών είναι η πιστοποιημένη Career Coach Μαρία Παπάζογλου. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο της Globaltraining – δίπλα από τη στάση μετρό «Χολαργός».

Το Boost your Career Basics στις 28 Μαΐου, θα εστιάσει σε όλες αυτές τις τεχνικές που αφορούν στην πρόσληψη και την καλύτερη παρουσίαση του προφίλ που κάνει τη διαφορά, καθώς και της σημασίας του time management.

Στην ομάδα εισηγητών που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, εκτός από τη Μαρία Παπάζογλου, είναι ο Ανέστης Αναστασίου, εκπαιδευτής στελεχών επιχειρήσεων, ο Δρ. Κωνσταντίνος Κότιος, Δ/νων Σύμβουλος της EMPLOY, ο Καθηγητής και εκπαιδευτής στελεχών επιχειρήσεων Δρ. Γιάννης Κριτσωτάκις και η Σύμβουλος Καριέρας Στεύη Ταρλαντέζου.

Σε δήλωσή της η Μαρία Παπάζογλου ανέφερε μεταξύ άλλων, «είναι σημαντικό να μπορείς να διαφοροποιείσαι από τον ανταγωνισμό και να μπορείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις σε μία συνέντευξη, όταν διεκδικείς τη θέση σου σε ένα εργασιακό περιβάλλον με τόσες απαιτήσεις.  Η σωστή προετοιμασία αποτελεί το κλειδί για την αναζήτηση εργασίας και δίνει την ευκαιρία για το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα».

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους θέλουν να πετύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους, και θα ωφελήσει φοιτητές, αποφοίτους, ανέργους, εργαζομένους και όλους όσους θέλουν να κάνουν σωστά το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα.

Για περιορισμένο αριθμό θέσεων, δίνεται η δυνατότητα εγγραφής στο προνομιακό κόστος των 50 ευρώ για ολόκληρη την ημέρα.

Η ημέρα αυτή αποτελεί μέρος του προγράμματος “Boost your Career”, το οποίο εγγυάται να προετοιμάσει σωστά και αποτελεσματικά όλους όσους επιθυμούν να αναδείξουν τα προσόντα τους και να κάνουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα αλλά και τη δήλωση συμμετοχής, μπορείτε να βρείτε στη σελίδα

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr