NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

PLMA Amsterdam 2017: Ο κόσμος της Ιδιωτικής Ετικέτας συναντά την ελληνική ποιότητα!

PLMA Amsterdam 2017: Ο κόσμος της Ιδιωτικής Ετικέτας συναντά την ελληνική ποιότητα!
23_05_2017 | 16:30
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Η μεγαλύτερη Διεθνής Έκθεση για προϊόντα Ιδιωτικής Ετικέτας, διεξήχθη το διήμερο 16 - 17 Μαϊου 2017, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον χιλιάδων εκθετών και επισκεπτών από όλο τον πλανήτη.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε  φέτος για 31η χρονιά στο εκθεσιακό κέντρο RAI Exhibition Centre του Άμστερνταμ, υπο την αιγίδα της «Ένωσης Κατασκευαστών Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας». Αποτελεί δίχως αμφιβολία το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός του κλάδου, καθώς δίνει τη δυνατότητα σε περισσότερες από  2.500

επιχειρήσεις από 70 χώρες και σε πάνω από 13.000 εμπορικούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο (λιανεμπόρους, εισαγωγείς, εκπροσώπους μεγάλων αλυσίδων Super Market κ.α.), να έρθουν σε επαφή και να πραγματοποιήσουν υψηλού κύρους και σημασίας εμπορικές συμφωνίες. Άλλωστε ο χώρος της Ιδιωτικής Ετικέτας, τόσο όσον αφορά τα τρόφιμα, όσο και τα καταναλωτικά είδη, κατέχει μεγάλα μερίδια αγοράς σε πολλές χώρες του εξωτερικού, ενώ και στη χώρα μας αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια.

Για μια ακόμη χρονιά η ελληνική παρουσία ήταν εκτεταμένη, με πολλές από τις σημαντικότερες ελληνικές εξαγωγικές εταιρείες να εκπροσωπούν επάξια τη χώρα μας σε αυτή την τόσο σημαντική έκθεση. Τη διοργάνωση της συμμετοχής μεγάλου μέρους των ελληνικών εταιρειών, καθώς και τον σχεδιασμό & την κατασκευή των εκθεσιακών τους περιπτέρων ανέλαβε η Promo   Solution, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προβολή τους και βοηθώντας στη διευκόλυνση των εμπορικών τους επαφών. 

Όλοι οι εκθέτες προσέλκυσαν πλήθος επισκεπτών στα περίπτερά τους, εντυπωσιάζοντας με την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων τους και την ποικιλία λύσεων που είχαν να επιδείξουν. Ενίσχυσαν έτσι τις προσδοκίες για διεύρυνση της εξαγωγικής δραστηριότητας της χώρας μας. Παράλληλα, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους, τόσο από το επίπεδο των παρέχομενων υπηρεσιών, όσο και από το αριθμό των εμπορικών επαφών και συμφωνιών  που πραγματοποίησαν.

Καθ’όλη τη διάρκεια της έκθεσης, τα έμπειρα στελέχη της Promo Solution συνέδραμαν και συμβούλευσαν όπου χρειάστηκε τους εκθέτες σε λειτουργικά ή εμπορικά θέματα, ενώ παρείχαν πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους επισκέπτες για το πρόγραμμα δράσεων της εταιρείας όσον αφορά τη συμμετοχή σε Διεθνείς Εκθέσεις ή άλλες δράσεις εξωστρέφειας. Παράλληλα η Promo Solution ανανέωσε το ραντεβού της για τη διοργάνωση του 2018, με ακόμη πιο έντονη παρουσία, ενώ για το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, στο εκθεσιακό της πρόγραμμα περιλαμβάνεται η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στον κόσμο, Anuga, η σημαντικότερη έκθεση για τον κλάδο των Ζαχαρωδών και των Σνακ στη Μέση Ανατολή, Yummex Middle East κ.α.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr