NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Στήριξη Επιχειρήσεων
ανάγνωση

Επιχειρηματική Αποστολή ΥΠΕΞ στη Βηρυτό, 19 Σεπτεμβρίου

Επιχειρηματική Αποστολή ΥΠΕΞ στη Βηρυτό, 19 Σεπτεμβρίου

Στο πλαίσιο ανάπτυξης των διμερών οικονομικών σχέσεων της Ελλάδας, της προώθησης των εξαγωγών και της ενίσχυσης της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, το Υπουργείο Εξωτερικών προγραμματίζει επιχειρηματική αποστολή στη Βηρυτό στις 19 Σεπτεμβρίου 2017 (ημέρα Τρίτη).

Η επιχειρηματική αποστολή θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία του Επιμελητηρίου Βηρυτού (Beirut Chamber of Commerce, Industry and Agriculture) και οι κλάδοι που θα εκπροσωπηθούν είναι αυτοί που παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και τις θετικότερες προοπτικές για ανάπτυξη δραστηριοτήτων και ενίσχυση συνεργασιών στο Λίβανο, και συγκεκριμένα:

- Κατασκευές
- Δομικά υλικά
- Τρόφιμα

Κατά την επιχειρηματική αποστολή θα διενεργηθούν εξατομικευμένες και στοχευμένες συναντήσεις (Β2Β) ελληνικών και λιβανέζικων επιχειρήσεων στους χώρους του Επιμελητηρίου Βηρυτού (περιοχή Hamra, κέντρο Βηρυτού), που θα οργανωθούν από το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Βηρυτού.

Οι συμμετέχοντες θα επιβαρυνθούν, κυρίως, με τις ατομικές δαπάνες μετάβασης, διαμονής και μεταφοράς, οι οποίες εκτιμώνται σε 255 ευρώ περ. ανά άτομο (αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήση Aegean, ανάλογα με εποχή κράτησης+ μονόκλινο δωμάτιο με πρωινό σε ξενοδοχείο με εγγύτητα στους χώρους των επιχειρηματικών συναντήσεων, + μεταφορικά).

Σημειώνεται ότι για το Λίβανο απαιτείται άδεια θεώρησης εισόδου αδαπάνως και συνίσταται η έκδοσή της να γίνει από την Ελλάδα.

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος θα πρέπει να επιστραφεί συμπληρωμένη η συνημμένη αίτηση συμμετοχής στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις b08@mfa.gr και sbb@mfa.gr μέχρι και την 23 η Ιουνίου 2017.

Για περισσότερες σχετικές πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να επικοινωνούν με τη Β8 Δ/νση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης ΥΠΕΞ στα τηλέφωνα 210 3682765 και 2766 (αρμόδιες κες Σκαφιδάκη και Μπαντελή αντιστοίχως).

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr