NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Νέα Εποχή για το Praktiker Ταύρου

Νέα Εποχή για το Praktiker Ταύρου

Νέο concept για το κατάστημα, με τη μεγαλύτερη επένδυση ανακαίνισης που έχει γίνει ποτέ από την Praktiker στην Ελλάδα.

Μια νέα εποχή ξεκινά για το κατάστημα Praktiker στον Ταύρο που υποδέχεται πλέον τους επισκέπτες του με ανανεωμένη εικόνα, μετά από τη μεγάλη του ανακαίνιση που ξεπερνά τα 2 εκ. ευρώ και αποτελεί τη μεγαλύτερη επένδυση ανακατασκευής που έχει υλοποιηθεί ποτέ στο δίκτυο καταστημάτων της Praktiker, εφαρμόζοντας νέο concept, σχεδιαστικά, αισθητικά και λειτουργικά.

Τα εγκαίνια του ανακαινισμένου καταστήματος μάλιστα, συνέπεσαν με την επίσκεψη στη χώρα του κου Prem Watsa, Πρόεδρου του Διεθνή Επενδυτικού Ομίλου Fairfax Financial Holdings Limited, ο οποίος επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία της Praktiker Hellas και ξεναγήθηκε στο ανακαινισμένο κατάστημα από τη Διοίκηση της εταιρίας. Το κατάστημα του Ταύρου είναι το 2ο χρονικά κατάστημα της εταιρίας στη χώρα, λειτουργεί από το 1993 και φιλοξενεί τα κεντρικά της γραφεία. H ανακαίνιση, πραγματοποιήθηκε εντός 5 μηνών, χρόνο-ρεκόρ για το μέγεθος και το βαθμό των αλλαγών, με τη δυναμική υποστήριξη συνεργατών και εργαζομένων και ενώ το κατάστημα λειτουργούσε κανονικά.

Με αφορμή την επίσημη έναρξη του ανακαινισμένου καταστήματος, στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, παρουσία των συνεργατών και των προμηθευτών της Εταιρείας, ο κος Γιάννης Σελαλμαζίδης, Γενικός Διευθυντής της Praktiker Hellas, δήλωσε σχετικά: «Το Praktiker του Ταύρου, μετά από 24 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, ανανεώθηκε ριζικά. Υλοποιήσαμε τη μεγαλύτερή μας επένδυση σε έργο ανακαίνισης και με χαρά υποδεχόμαστε το ολοκαίνουριο κατάστημά μας που λειτουργεί πλέον με νέα εικόνα και από 02/06 θα προσφέρει μια ανανεωμένη και αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία στους επισκέπτες του. Σε καιρούς δύσκολους για την ελληνική οικονομία και την επιχειρηματική δραστηριότητα στη χώρα, στην Praktiker Hellas συνεχίζουμε δυναμικά να επενδύουμε, παραμένοντας πιστοί στις δεσμεύσεις μας για ανάπτυξη και ενίσχυση του δικτύου μας. Αφουγκραζόμαστε τους πελάτες μας, ακολουθούμε τις νέες τάσεις της αγοράς και προχωράμε μπροστά με όραμα, πλάνο και προσπάθεια να ανταποκρινόμαστε με τον πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο, τόσο στις ανάγκες των πελατών μας, όσο και της αγοράς».

Το νέο concept περιλαμβάνει σημαντικές δημιουργικές παρεμβάσεις και αλλαγές, όπως τα shop in shops επαγγελματικών Εργαλείων, το Color Studio Praktiker που συγκεντρώνει όλες τις λύσεις χρωμάτων με την υπηρεσία ‘ανάμιξη χρωμάτων’, το ολοκαίνουριο τμήμα  «PRAKTIKER D٠E٠C٠O», ένα ξεχωριστό χώρο παρουσίασης νέας μοναδικής συλλογής προϊόντων διακόσμησης για το σπίτι και το αναβαθμισμένο Κέντρο Πατωμάτων. Επιπλέον, εμπλουτίστηκε περαιτέρω η γκάμα προϊόντων του καταστήματος με νέες κατηγορίες, ενώ εφαρμόστηκε νέα στρατηγική στην παρουσίαση των εμπορευμάτων συνολικά, σημειώθηκαν τεχνικές παρεμβάσεις σε δάπεδα, αναβάθμιση φωτισμού με εφαρμογή τεχνολογίας LED, εγκαταστάθηκαν νέα ράφια και μοντέρνα info desks, για την ευχάριστη πλοήγηση και εξυπηρέτηση των πελατών. Τέλος, εφαρμόστηκε νέα ολόφρεσκη σήμανση, σύμφωνα με τη νέα εταιρική ταυτότητα της Praktiker.

Η νέα εποχή για το Praktiker Ταύρου είναι εδώ και αυτή είναι μόνο η αρχή για την καθολική ανανέωση του δικτύου της Praktiker σε όλη την Ελλάδα. 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr