NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) διοργανώνει workshop με τίτλο «Η εξαιρετικά αποτελεσματική Γραμματέας»

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) διοργανώνει workshop με τίτλο «Η εξαιρετικά αποτελεσματική Γραμματέας»

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) διοργανώνει workshop με τίτλο «Η εξαιρετικά αποτελεσματική Γραμματέας», διάρκειας 16 ωρών στις εγκαταστάσεις της ΕΕΔΕ στην Πάτρα την Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 & την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017.

Οι επιτυχημένες Γραμματείς και οι Personal Assistants θεωρούνται ένας εξαιρετικά πολύτιμος πόρος για τους προϊσταμένους τους με την αξία που προσθέτουν στους ίδιους και σε όλους τους γύρω τους.

Ενώ τα τυπικά προσόντα που απαιτούνται είναι βέβαια ζωτικής σημασίας για το ρόλο τους, υπάρχουν κάποια πολύ σημαντικά «soft skills» που μια σπουδαία Γραμματέας χρειάζεται να διαθέτει και στα οποία οι εργοδότες δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα. Τα «soft skills» αυτά είναι μια σειρά ικανοτήτων και δεξιοτήτων, ώστε η γραμματέας να γίνει πραγματικά πολύτιμη για την επιχείρηση όπου προσφέρει τις υπηρεσίες της.

Το εντατικό Workshop 2 ημερών, με εισηγήτρια την κ. Ντέμη Μωραΐτου, επικεντρώνεται στις κορυφαίες δεξιότητες που χρειάζεται να αποκτήσετε για να προσθέσετε πραγματική αξία στην εργασία σας. Απευθύνεται σε βασικούς τομείς επιδόσεων, όπως η βελτίωση της παραγωγικότητάς σας μέσω της αποτελεσματικότερης διαχείρισης καθηκόντων, η διαχείριση χρόνου, η ικανότητα αξιολόγησης προτεραιοτήτων, η εκμάθηση κατάλληλων εργαλείων επικοινωνίας, η αποτελεσματική διαχείριση του επαγγελματικού στρες, και η κατάλληλη συμπεριφορά στο γραφείο.

Το workshop θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

  • Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 / 10:00 – 18:00
  • Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 / 10:00 – 18:00

Το κόστος του προγράμματος μπορεί να καλυφθεί με το 0.24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των Προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr