NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

«Πρωτοβουλία και Ανάληψη Δράσης στο Εργασιακό Περιβάλλον» από την Ελληνοαμερικανική Ένωση

«Πρωτοβουλία και Ανάληψη Δράσης στο Εργασιακό Περιβάλλον» από την Ελληνοαμερικανική Ένωση

Πώς ορίζεται η πρωτοβουλία και ποιες είναι οι μορφές της; Ποια είναι η σχέση της με τη δημιουργικότητα; Γιατί φοβόμαστε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες στο επαγγελματικό περιβάλλον; Ποια είναι η εναλλακτική αντιμετώπιση της εργασιακής πραγματικότητας; Αυτά και άλλα ερωτήματα απαντάει το σεμινάριο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης «Πρωτοβουλία και ανάληψη δράσης στο εργασιακό περιβάλλον» που θα διεξαχθεί στις 23 Ιουνίου 2017.

Είναι γνωστό ότι η ικανότητα αυτόνομης σκέψης, απόφασης και ενέργειας χωρίς συνεχή παρότρυνση εξοικονομεί χρόνο και επιτρέπει σε μία επιχείρηση να αντιμετωπίζει με επιτυχία τις απαιτήσεις της αγοράς, να ανταποκρίνεται γρήγορα στις ανάγκες των πελατών και να υπερέχει του ανταγωνισμού. Το σεμινάριο εστιάζει στους προσωπικούς και εταιρικούς παράγοντες που βοηθούν στην ανάπτυξη της ικανότητας πρωτοβουλίας και στις μεθόδους για την παγίωση της ανάληψης πρωτοβουλιών από τους εργαζομένους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα  2103680006, 2103680056 και 2103680911  ή να στείλουν μήνυμα στη διεύθυνση: training@hau.gr

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr