NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

INNOVAthess: Έρχεται τo 3ο επαγγελματικό meet up ‘I found my partner’

 INNOVAthess: Έρχεται τo 3ο επαγγελματικό meet up ‘I found my partner’
19_06_2017 | 14:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

To INNOVAthess, η πρώτη «δεξαμενή συνεργασιών» στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή της Βορείου Ελλάδος, διοργανώνει το 3ο επαγγελματικό meet up με τίτλο «I Found my pαrtner», την Τετάρτη 28 Ιουνίου, στις 20:15, στο Biscotto coffe+ στο Mediterranean Cosmos. Το INNOVAThess,  είναι ένα πρωτοποριακό εγχείρημα για  τα ελληνικά δεδομένα, γεννήθηκε από πρωτοβουλία επαγγελματιών για  επαγγελματίες επιδιώκοντας τη δικτύωση και πιστεύοντας ότι η επιτυχία  έρχεται μέσα από τη συνεργασία καθώς με συλλογική δουλειά επιτυγχάνεται η διαφορά.

Ο Σκοπός του INNOVAThess είναι να προσφέρει σε όλα τα  μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης  περιοχής από όλους τους κλάδους της οικονομίας, την ευκαιρία να  γνωριστούν μεταξύ τους, να διερευνήσουν τις δυνατότητες συνεργασίας τους, να αναπτύξουν και ίσως να συνδυάσουν τη δραστηριότητα τους βελτιώνοντας έτσι τη θέση τους στις αγορές εσωτερικού και εξωτερικού και να δημιουργήσουν μαζί ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής τεχνογνωσίας και αξίας προωθώντας τα στις αγορές.

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε όταν ένας από τους εμπνευστές του INNOVAthess, ο κ. Χάρης Δημητρακόπουλος, γεννημένος και μεγαλωμένος στη Θεσσαλονίκη, συνάντησε σε επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό, επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην πόλη του. Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά «Πραγματικά αναρωτήθηκα γιατί θα πρέπει να βγω εκτός Ελλάδος για να γνωρίσω αυτούς τους ανθρώπους αφού τους έχω δύο βήματα κοντά μου», ενώ παράλληλα πρόσθεσε «Προσπαθώ μέσα από το networking να διευρύνω συνεχώς τις επαγγελματικές μου σχέσεις και να ανταλλάσσω απόψεις, εμπειρίες και τεχνογνωσία».

Να σημειωθεί ότι το INNOVAThess, στην πρώτη συγκέντρωση, τον Φεβρουάριο του 2016, παραβρέθηκαν περί τους 135 επιχειρηματίες και στελέχη ενώ στη δεύτερη συνάντηση, τον Δεκέμβριο του 2016, συγκεντρώθηκαν άνω των 200 επαγγελματιών και επιχειρήσεων.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr