NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

To Douleutaras.gr Cleaning καθαρίζει για εσένα!

To Douleutaras.gr Cleaning καθαρίζει για εσένα!
26_06_2017 | 11:00 26_06_2017 | 11:22
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Θα ήθελες να απολαμβάνεις τον ελεύθερο χρόνο σου και να αφήνεις τη φροντίδα του προσωπικού ή επαγγελματικού σου χώρου σε έναν άνθρωπο που μπορείς πραγματικά να εμπιστευθείς; Tο Douleutaras.gr, η ηλεκτρονική πλατφόρμα που σου βρίσκει τον κατάλληλο επαγγελματία για οποιαδήποτε εργασία χρειάζεσαι μόλις “βγήκε στον αέρα” με μία νέα υπηρεσία.

Το Douleutaras.gr Cleaning ήρθε κυριολεκτικά για να “καθαρίσει”, αφού σου επιτρέπει να κάνεις το σπίτι ή το γραφείο σου να λάμπει με τον πιο εύκολο, γρήγορο και ασφαλή τρόπο. Μέσα σε λιγότερους από έξι μήνες λειτουργίας η ομάδα καθαρισμού το Douleutaras.gr Cleaning έχει εξυπηρετήσει περισσότερες από 2.500 εργασίες στην Αττική. Η προσεκτική επιλογή όλων των οικιακών βοηθών της ομάδας, η συνεχής εκπαίδευση και η άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση συνιστούν τους βασικότερους λόγους που το Douleutaras.gr Cleaning χτίζει καθημερινά το δικό του μερίδιο στην αγορά.

Ο Co-Founder και CEO του Douleutaras.gr, Ανδρέας Γραμμάτης αναφέρει ότι: “Στην Ελλάδα οι υπηρεσίες οικιακού καθαρισμού υπήρξαν για πολλά χρόνια απόλυτα ταυτισμένες με τη μαύρη και ανειδίκευτη εργασία. Χάρη στις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρει η νέα μας πλατφόρμα, κάθε νοικοκυριό και μικρομεσαία επιχείρηση μπορεί να απολαμβάνει ένα πεντακάθαρο χώρο σε ανταγωνιστικές τιμές, με ασφάλεια και αξιοπιστία.”

Η ομάδα του οικιακού καθαρισμού έχει πραγματοποιήσει 570 ώρες εκπαίδευσης από την αρχή της λειτουργίας της μέχρι και σήμερα. Η εκπαίδευση και η συνεχής αξιολόγηση συνιστά απαραίτητη προϋπόθεση για τη συνεργασία με όλες τις οικιακές βοηθούς και διασφαλίζει μεταξύ άλλων ότι ο πελάτης θα μείνει απόλυτα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα.

“Το σημαντικότερο,όπως εκμυστηρεύεται ο Project Manager της υπηρεσίας, Μιχάλης Στουπάκης είναι να χτίζεις σχέσεις εμπιστοσύνης τόσο με τους πελάτες όσο και με τις επαγγελματίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι 4 στους 5 πελάτες που δοκίμασαν την υπηρεσία μας έκλεισαν τον επόμενο καθαρισμό του σπιτιού τους μέσα στον ίδιο μήνα. Παράλληλα, προσφέροντας στις οικιακές βοηθούς όλα τα απαραίτητα εφόδια για την εργασία τους, ένα πρόγραμμα συνεχούς επαγγελματικής ανάπτυξης καθώς και ένα σταθερό εισόδημα με όλες τις ασφαλιστικές εισφορές διαθέτουμε αξιόπιστους συνεργάτες στους οποίους στηριζόμαστε”

Από εδώ και στο εξής δεν θα χρειαστεί να κουραστείς ή να ρισκάρεις ψάχνοντας για μία αξιόπιστη οικιακή βοηθό ούτε να σπαταλήσεις πολύτιμες ώρες από τον ελεύθερο χρόνο σου σε “δοκιμαστικά” που δοκιμάζουν την υπομονή σου.

Τώρα μπορείς να δοκιμάσεις τη νέα υπηρεσία καθαρισμού του Douleutaras.gr σε ακόμα καλύτερη τιμή. Επισκέψου το Douleutaras.gr/katharismos, συμπλήρωσε τον εκπτωτικό κωδικό “CLEANING 20” και απόλαυσε τον πρώτο σου καθαρισμό με 20% έκπτωση!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr