NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Εκδήλωση για τις αγορές της Κίνας και της Αργεντινής στο ΕΒΕΑ

Εκδήλωση για τις αγορές της Κίνας και της Αργεντινής στο ΕΒΕΑ
10_07_2017 | 18:22
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Στο πλαίσιο των δράσεων υποστήριξης της επιχειρηματικής εξωστρέφειας, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών & το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, σε συνεργασία με τα Επιχειρηματικά Συμβούλια Ελλάδας-Ασίας & Ελλάδας-Λατ. Αμερικής, διοργανώνουν Ενημερωτική Ημερίδα για τις ευκαιρίες και δυνατότητες επιχειρηματικής παρουσίας στις αγορές της Κίνας και της Αργεντινής.
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017 και ώρα 11.00-13.00 στο κτίριο του ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7, 6ος όροφος, με κύριους  ομιλητές τους Επικεφαλής των αντίστοιχων Γραφείων Ο.Ε.Υ., και συγκεκριμένα από το Πεκίνο, τον κ. Μανώλη Στάντζο, από τη Σαγκάη, τον κ. Δημήτρη Μίχα και από το Μπουένος Άιρες, τον κ. Κωνσταντίνο Δίκαρο.
 
Στόχος της εκδήλωσης είναι να αποκτήσουν οι εξωστρεφείς επιχειρήσεις καλύτερη και πληρέστερη εικόνα για τις συγκεκριμένες αγορές, είτε ήδη εξάγουν ή διερευνούν και επιδιώκουν να δραστηριοποιηθούν σε αυτές. Οι  Έλληνες Εμπορικοί Ακόλουθοι θα παρουσιάσουν τις εξελίξεις, τους τομείς, τις προοπτικές κάθε περιοχής, τις δυσκολίες και τα προβλήματα που υπάρχουν, τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν και τις δυνατότητες που μπορούν να αξιοποιηθούν, ενώ θα δώσουν χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές και κατευθύνσεις για προώθηση προϊόντων, συμπράξεων  και επενδυτικών κινήσεων.
 
Επισυνάπτεται το Πρόγραμμα της Ημερίδας και προσκαλούμε τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν τη συμμετοχή τους πατώντας εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr