NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Κερδίστε μία δωρεάν συμμετοχή στο 3μηνο πρόγραμμα συγγραφής διαλόγων για θέατρο, κινηματογράφο και λογοτεχνία!

Κερδίστε μία δωρεάν συμμετοχή στο 3μηνο πρόγραμμα συγγραφής διαλόγων για θέατρο, κινηματογράφο και λογοτεχνία!
26_07_2017 | 11:00 26_07_2017 | 11:34
epixeiro icon Ειδήσεις | Διαγωνισμοί

Το epixeiro.gr σε συνεργασία με το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής Tabula Rasa, κληρώνουν σε έναν τυχερό αναγνώστη μία συμμετοχή στο 3μηνο πρόγραμμα συγγραφής διαλόγων για θέατρο, κινηματογράφο και λογοτεχνία, αξίας 135 ευρώ.

Το πρόγραμμα

Το να γράψετε στο χαρτί έναν διάλογο, μικρό ή μεγάλο μοιάζει -και είναι- εύκολο για τον καθένα. Αρκεί να έχετε χαρτί, στυλό και λίγη φαντασία. Πώς όμως το κείμενο αυτό που γράφετε παίρνει ζωή; Πώς θα κάνετε τον αναγνώστη – θεατή, να ακούει αυτά που διαβάζει; Πώς θα ξέρετε ότι τα λόγια που βάλατε στο στόμα του χαρακτήρα σας είναι τα σωστά; Και εν κατακλείδι πώς θα καταφέρετε να «πάρετε» μαζί σας το θεατή ώστε να μην σηκωθεί να φύγει στη μέση του έργου; Αυτά και πολλά ακόμα ερωτήματα θα προσπαθήσετε να απαντήσετε στο συγκεκριμένο σεμινάριο τόσο θεωρητικά όσο και με πρακτικές ασκήσεις.

Ο διαγωνισμός 

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό κάντε like στο Facebook post και comment με το ονοματεπώνυμό σας. 

Ένας τυχερός θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 28 Ιουλίου. Το ονοματεπώνυμο του/της νικητή/νικήτριας του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί στη σελίδα του επιχειρώ στο Facebook.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr