NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Capsella Acceleration Programme: Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για τον αγροδιατροφικό τομέα

Capsella Acceleration Programme: Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για τον αγροδιατροφικό τομέα

Δήλωσε συμμετοχή έως την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017!

Με σκοπό την ανάδειξη και επιβράβευση καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων στον αγροδιατροφικό τομέα με έμφαση στη γεωργική βιοποικιλότητα, το Corallia σας προσκαλεί να λάβετε μέρος και να δημιουργήσετε πρωτότυπες λύσεις και εφαρμογές για τον πρωτογενή τομέα δηλώνοντας συμμετοχή στο διαγωνισμό Capsella Acceleration Programme, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί 6-7 Οκτωβρίου 2017 στην Αθήνα.

Στο Capsella Acceleration Programme μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή άτομα άνω των 18 ετών χωρίς κανένα περιορισμό στο επίπεδο εκπαίδευσης έως την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017. Απευθύνεται σε φοιτητές, νέους επιστήμονες, προγραμματιστές, μηχανικούς, οικονομολόγους, γεωπόνους, γεωργούς, δασοπόνους/δασολόγους, γεωγράφους, στελέχη επικοινωνίας, marketing, entrepreneurs-to-be κ.ά. καθώς και σε λάτρεις των νέων τεχνολογιών, όσους ενθουσιάζονται με την ανάπτυξη καινοτόμων εργαλείων, λύσεων, εφαρμογών, διαδικασιών και επιχειρηματικών μοντέλων και σε όλους όσους θα ήθελαν να ιδρύσουν τη δική τους εταιρεία συνεισφέροντας στην αειφόρο ανάπτυξη του κλάδου της αγροδιατροφής.

Οι διαγωνιζόμενοι που θα επιλεγούν θα κληθούν να δημιουργήσουν ομάδες των 2-5 ατόμων και να επιλέξουν μία από τις προκλήσεις αιχμής που θα τεθούν και με την καθοδήγηση διακεκριμένων μεντόρων θα μπορέσουν να δημιουργήσουν το δικό τους προϊόν, λύση, εφαρμογή ή/και επιχειρηματική ιδέα. Με την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας οι ομάδες θα παρουσιάσουν την ιδέα τους στην επιτροπή αξιολόγησης και θα αξιολογηθούν για την καινοτομία της ιδέας, την τεχνολογική προσέγγιση της λύσης, τη δυνατότητα εμπορικής αξιοποίησης, την αρτιότητα και συμπληρωματικότητα της ομάδας και το βαθμό ωριμότητας της ιδέας για τη μετατροπή της σε εφαρμογή, προϊόν, υπηρεσία, πλατφόρμα, μέθοδο ή διεργασία.

Ο σκοπός του διαγωνισμού δεν πραγματώνεται με την ολοκλήρωση του διαγωνιστικού μέρους. Οι ομάδες που θα ξεχωρίσουν θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα τρίμηνο εκπαιδευτικό πρόγραμμα (bootcamp) μέσα από το οποίο θα μπορέσουν να εξελίξουν την ιδέα τους και να αναπτύξουν το δικό τους επιχειρηματικό πλάνο. Στη συνέχεια, η ομάδα που θα αναπτύξει το καλύτερο επιχειρηματικό πλάνο θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε ένα πρόγραμμα επιχειρηματικής επιτάχυνσης για την περαιτέρω ωρίμανση της ιδέας της μέσα από ένα σύνολο υποστηρικτικών υπηρεσιών, εμπλουτισμένο με γνωστικά εργαλεία και συμβουλευτική υποστήριξη από καταξιωμένους επαγγελματίες.

Οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το αναλυτικό πρόγραμμα, τα κριτήρια αξιολόγησης και τα βραβεία του διαγωνισμού και να γνωριστούν με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους στο warm-up event που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επισκεφτείτε το contest.capsella.eu.

To Capsella Acceleration Programme υλοποιείται από το Corallia και το Ερευνητικό Κέντρο Αθηνά σε συνεργασία με We Deliver TasteAgroKnowZephyrAston UniversitySemi RuraliZLTO και Sant’ Anna – School of Advanced Studies και με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της TP Organics, του δικτύου Copernicus Relays και Copernicus Academy

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr