NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

3η Ακαδημίας Επιχειρηματικότητας: «Καινοτομία και ανταγωνιστικότητα σε μια μεταβαλλόμενη κοινωνία»

3η Ακαδημίας Επιχειρηματικότητας: «Καινοτομία και ανταγωνιστικότητα σε μια μεταβαλλόμενη κοινωνία»

Το Ίδρυμα Φρίντριχ Νάουμαν για την Ελευθερία (FNF) με την υποστήριξη του Ινστιτούτου για την Εκπαίδευση, Διδασκαλία και Ανάπτυξη (ΙΜΕΔΑ) και τη συνεργασία του Κέντρου Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος (ΚΕΜΕΛ), των Young Liberals, του Greek Liberties Monitor (GLM) και της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας (ΑΖΚ) διοργανώνουν για 3η χρονιά το εκπαιδευτικό εργαστήριο της Ακαδημίας Επιχειρηματικότητας.

Το πρόγραμμα προσφέρει ένα βιωματικό σεμινάριο με θέμα «Καινοτομία και ανταγωνιστικότητα σε μια μεταβαλλόμενη κοινωνία». Πιο συγκεκριμένα, το αντικείμενο είναι η οικοδόμηση και λειτουργία μιας επιχειρηματικής ιδέας σε συνθήκες πραγματικής οικονομίας, προσφέροντας ταυτόχρονα τη θεωρητική και την εμπειρική γνώση του επιχειρείν.

Σκοπός του σεμιναριακού κύκλου είναι να παρουσιάσει και να αναλύσει όλα τα βήματα ενός επιχειρηματικού σχεδίου, από τη σύλληψη της ιδέας έως την προώθηση του προϊόντος ή της υπηρεσίας στην αγορά, προσφέροντας τα απαραίτητα εργαλεία επιχειρηματικής στρατηγικής Ελλάδα και να οικοδομήσει μία κοινή κουλτούρα δημιουργίας.

Το εργαστήριο θα λάβει χώρα στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Sikyon Coast, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας. Η μεταφορά θα γίνει με πούλμαν της διοργάνωσης από το κέντρο της Αθήνας. Ο σεμιναριακός κύκλος διαρκεί 36 ώρες και θα αναπτυχθεί σε 4 ημέρες διδασκαλίας από την Πέμπτη 21 ως Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017. Το πρόγραμμα επιδοτείται στο μεγαλύτερο μέρος του από το FNF και το κόστος συμμετοχής είναι εξήντα (60) ΕΥΡΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε αυτό το site στο οποίο θα βρείτε την φόρμα συμμετοχής και το mail που πρέπει να αποσταλεί. Αιτήσεις μέχρι την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr