NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Στήριξη Επιχειρήσεων
ανάγνωση

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα επιτάχυνσης του OK!THESS

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα επιτάχυνσης του OK!THESS

Ο ευρύς στόχος του OK!Thess είναι η ουσιώδης συμβολή στην δημιουργία ενός οικοσυστήματος καινοτομίας. Ένα τέτοιο οικοσύστημα θα περιλάμβανε αφ’ ενός όλους όσους είναι σε θέση και επιθυμούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της καινοτομίας στην πόλη και αφ’ ετέρου όλες τις λειτουργίες που είναι απαραίτητες για την υγιή μεγέθυνση του οικοσυστήματος του ίδιου.

Έτσι λοιπόν, το OK!Thess άνοιξε τον νέο κύκλο και γίνονται πλέον δεκτές ανά πάσα στιγμή προτάσεις από άτομα ή ομάδες με καινοτόμες ιδέες, ανεξάρτητα του βαθμού ωρίμανσης, που θα ήθελαν να ωφεληθούν από τις υπηρεσίες της προ-θερμοκοιτίδας του OK!Thess ώστε να στήσουν μια επιχείρηση (startup) ή να ενισχύσουν μια startup που έχουν ήδη στήσει. Στο πρόγραμμα αυτό θα έχετε την ευκαιρία να συναντηθείτε με έμπειρους μέντορες και να συμμετάσχετε σε διαφόρων τύπων εκδηλώσεις (boot camps, speed dating events κλπ).

Οι προτάσεις αξιολογούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, οι ακριβείς ημερομηνίες ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα.

Η τρέχουσα περίοδος κατάθεσης προτάσεων κλείνει στις 13 Σεπτεμβρίου του 2017. Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης θα ανακοινωθούν στις 19 Σεπτεμβρίου. Η περίοδος θερμοκοίτησης περιλαμβάνει υποχρεωτικές παρακολουθήσεις από τις 2 έως και τις 13 Οκτωβρίου.

Για συμμετοχή συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής στην ιστοσελίδα ή απαντήστε τις ερωτήσεις στο σώμα ενός e-mail και στείλτε στο apply@okthess.gr

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες για το OK!Thes και την κατάσταση της startup κοινότητας της Θεσσαλονίκης στην συνέντευξη που παραχώρησε ο δημοτικός σύμβουλος και προεδρεύων στο OK!Thess, Σίμος Μπενσασσών, στο epixeiro.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr