NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Έντονο & ζωτικό το ενδιαφέρον της αγοράς για την 6η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Έντονο & ζωτικό το ενδιαφέρον της αγοράς για την 6η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»
04_08_2017 | 15:27
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Η σημαντική δυναμική που παρουσιάζει η ευρύτερη αγορά υπηρεσιών Εφοδιαστικής Αλυσίδας, αναδεικνύεται από την προετοιμασία της 6ης Διεθνούς Έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που διεξάγεται 4-5-6 Νοεμβρίου 2017, στο Metropolitan Expo, στα Σπάτα Αττικής.

Περισσότεροι από 130 εκθέτες έχουν ήδη επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους στο διετές εκθεσιακό ραντεβού του κλάδου, μεταξύ των οποίων και αρκετές ξένες, ενώ οι εκθέτες αναμένεται να φτάσουν τους 250. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στην διεθνοποίηση της Έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», με αρκετά διμερή επιμελητήρια και ξένες αποστολές να ενδιαφέρονται για την παρουσία τους σε αυτή, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν δεσμούς συνεργειών με την ελληνική αγορά.

Το ελληνικό εθνικό Hub που… γεννιέται, αποτελεί πόλο έλξης τόσο για μεταφορικές εταιρείες, όσο και 3PL, αλλά και επιχειρήσεις που εξυπηρετούν όλους τους κρίκους της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, ενώ ιδιαίτερη κινητικότητα και συμμετοχή παρουσιάζει και η παράλληλη έκθεση Cargo Truck & Van Expo, που ήδη συγκεντρώνει μεγάλα ονόματα της αγοράς του επαγγελματικού αυτοκινήτου.

Πόλος σημαντικού ενδιαφέροντος αναμένεται να αποτελέσουν για ακόμη μια φορά και τα πολύ-συνέδρια LOGI.C, που διοργανώνονται στο πλαίσιο της έκθεσης, με σημαντικές διεθνείς παρουσίες. Ήδη, η ευρωπαϊκή πλατφόρμα λιμένων EUROPLATFORMS έχει επιβεβαιώσει την για πρώτη φορά δημόσια Γενική Συνέλευσή της στο πλαίσιο των LOGI.C, όπου θα διεξαχθεί και ανοιχτό συνέδριο για το κοινό αναφορικά με το Μέλλον των Λιμενικών Υπηρεσιών και τις καλές πρακτικές από όλη την Ευρώπη.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και το 2017 υπό την «ομπρέλα» της Έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», και με τη συμβολή του περιοδικού Supply Chain & Logistics, σε συνεργασία πάντα με κορυφαίους φορείς & εταιρείες του ευρύτερου κλάδου, θα διοργανωθούν πολλαπλά Συνεδριακά Events, δίνοντας ώθηση στη γνώση που παράγει η επιστήμη των Logistics, στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας, στην προώθηση νέων μεθόδων για τον κλάδο, αλλά και στην βελτίωση της θέσης του ελληνικού επιχειρείν στο παγκόσμιο γίγνεσθαι.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr