NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

H Dinara Sadykova αναδείχτηκε νικήτρια του διαγωνισμού Fashion Design Project της 21ης Athens Xclusive Designers Week!

H Dinara Sadykova αναδείχτηκε νικήτρια του διαγωνισμού  Fashion Design Project  της 21ης Athens Xclusive Designers Week!

Η σπουδάστρια μόδας θα έχει την ευκαιρία να διαγωνιστεί, ανάμεσα σε τελειόφοιτους πρωτοεμφανιζόμενους σχεδιαστές, στα New Designers Awards της 22ης AXDW τον Οκτώβριο, διεκδικώντας σημαντικά βραβεία για την μετεξέλιξή της.

Ολοκληρώθηκε στις 11 Αυγούστου 2017 η online ψηφοφορία του κοινού για τον ανοικτό διαγωνισμό σχεδίου μόδας Fashion Design Project της 21ης Athens Xclusive Designers Week, ανακηρύσσοντας την μεγάλη νικήτρια: Η Dinara Sadykova συγκέντρωσε 370 ψήφους από το κοινό και κέρδισε την 1η θέση ανάμεσα στα 24 υποψήφια σκίτσα μόδας που δημιουργήθηκαν από νέα ταλέντα, ανεξαρτήτως επαγγέλματος και σπουδών κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας της Αθήνας τον περασμένο Μάρτιο.

Πάνω από 3.000 ψηφοφόροι συμμετείχαν online στην επίσημη σελίδα της AXDW στο facebook (axdweek), υποστηρίζοντας την προσπάθεια των νέων δημιουργών που συμμετείχαν στο θεσμό. Το highlight και της φετινής ψηφοφορίας ήταν ότι Έλληνες σχεδιαστές και bloggers μόδας επέλεξαν και μοιράστηκαν το δικό τους αγαπημένο σχέδιο, δίνοντας τα δικά τους πολύτιμα σχόλια για τις δημιουργίες των νέων ταλέντων.

Με την κατάκτηση της 1ης θέσης στην ψηφοφορία του Fashion Design Project, η νικήτρια Dinara Sadykova εξασφαλίζει το δικαίωμα συμμετοχής της στα New Designers Awards της 22ηςAthens Xlcusive Designers Week που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο με την ευκαιρία να παρουσιάσει, ανάμεσα σε απόφοιτους πρωτοεμφανιζόμενους σχεδιαστές, την πρώτη της collection στον κόσμο της μόδας, διεκδικώντας σημαντικά βραβεία για την εξέλιξή της!

Παράλληλα, η νικήτρια κερδίζει μία υποτροφία στην αναγνωρισμένη σχολή μόδας Athens Fashion Club η οποία στηρίζει το διαγωνισμό Fashion Design Project προσφέροντας στη νικήτρια τη φοίτηση της στο μονοετές πρόγραμμα σχεδίου μόδας Foundation Course.

Η Athens Xclusive Designers Week συνεχίζει με χαρά και περηφάνια να αποτελεί την μακροβιότερη θεσμοθετημένη ελληνική διοργάνωση μόδας στη χώρα μας. Στόχος της είναι η δημιουργία νέων ευκαιριών ανάπτυξης του κλάδου, μέσα από ενέργειες που προσβλέπουν στην προώθηση των Ελλήνων σχεδιαστών τόσο στη χώρα μας, όσο και στο εξωτερικό καθώς και  τη διασύνδεσή τους με την παγκόσμια σκηνή μόδας. 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr