NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

ICT Proposers Day 2017 | Budapest 9-10 November 2017 - Ξεκίνησαν οι Εγγραφές !

 ICT Proposers Day 2017 | Budapest 9-10 November 2017 - Ξεκίνησαν οι Εγγραφές !
06_09_2017 | 12:39
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, Εθνικό Σημείο Επαφής για τις Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών στον Ορίζοντα 2020, σας προσκαλεί στην Ουγγαρία για το μεγαλύτερο event δικτύωσης στον κλάδο του ICT: ICT Proposers Day 2017. Το ICT ProposersDay 2017 θα λάβει χώρα στις 9 & 10 Νοεμβρίου 2017 στη Βουδαπέστη και αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερους από 5.000 οργανισμούς: ακαδημαϊκούς, επιχειρήσεις, ερευνητικά κέντρα, βιομηχανίες, policy makers και δημόσιους φορείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε κάποια από τις αναμενόμενες προκηρύξεις του Ορίζοντα 2020 για το 2018 με επίκεντρο τις ΤΠΕ.

Στο πλαίσιο του ICT Proposers’ Day 2017 θα λάβει χώρα η επίσημη παρουσίαση του νέου προγράμματος εργασίας WP:2018-2020 , ενώ επιπλέον θα λάβουν χώρα μια σειρά από εκπαιδευτικές εκδηλώσεις, workshops δικτύωσης, εκθέσεις παρουσίασης έργων, στοχευμένες face‐2‐face συναντήσεις με εκπροσώπους οργανισμών που ενδιαφέρονται να υποβάλουν προτάσεις. 

Κάντε πρώτα εγγραφή στην γενική εκδήλωση πατώντας πρώτα στο παραπάνω link και θα λάβετε τον σύνδεσμο που οδηγεί στις εγγραφές του face2face meeting.

Επιλέξτε σαν γραφείο υποστήριξης το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (Εθνικό Σημείο Επαφής για το ICT και το FET στην Ελλάδα, Συντονιστής του Ελληνικού κόμβου του ΕΕΝ και εταίρος του δικτύου Ideal-ist!

Face‐2‐face meetings (brokerage event): b2match.eu

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η συμμετοχή είναι δωρεάν (δεν καλύπτονται τα ταξιδιωτικά έξοδα). Η εγγραφή στην εκδήλωση και στις διμερείς face‐2‐face συναντήσεις (brokerage event) είναι εφικτή μέχρι της 3 Νοεμβρίου. Συνίσταται η εγγραφή σας το συντομότερο δυνατόν, καθώς λόγω αυξημένης ζήτησης η διαθεσιμότητα συναντήσεων, καθώς επίσης και αεροπορικών εισιτηρίων ή διαμονής, αναμένεται να περιοριστεί σημαντικά όσο πλησιάζουμε στο event.

Προσοχή: η εγγραφή στις συναντήσεις Face‐2‐Face είναι εφικτή μόνο αφού ολοκληρωθεί η κεντρική εγγραφή σας στο event. Παρακαλώ εκτός από Organisation Information να συμπληρώνετε και Cooperation Profile καθώς είναι υποχρεωτικό (επίσης το κινητό τηλέφωνο σας, θα βοηθήσει να σας βρίσκουn για υποστήριξη στην Βουδαπέστη)!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr