NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία
ανάγνωση

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών από το ΟΠΑ

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών από το ΟΠΑ
22_09_2017 | 12:00 22_09_2017 | 12:14
epixeiro icon Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Υπηρεσιών εφοδιάζει τους φοιτητές με το απαραίτητο θεωρητικό υπόβαθρο, την πρακτική γνώση και τις ικανότητες ώστε να αντεπεξέλθουν στις προαναφερθείσες απαιτήσεις-προκλήσεις. Όμως, τόσο η ίδια η μοναδικότητα του Προγράμματος στην ελληνική εκπαιδευτική πραγματικότητα όσο και το γεγονός ότι είναι ένα από τα ελάχιστα που υφίστανται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά και η συνεπαγόμενη επιστημονική του ιδιαιτερότητα, το καθιστούν ως μία από τις καλύτερες επιλογές μεταπτυχιακών σπουδών για κάθε νέα και νέο με ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα.

Οι απόφοιτοι μπορούν να διεκδικήσουν με αξιώσεις στελεχιακές θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, οι οποίες δραστηριοποιούνται στους πιο σύγχρονους και δυναμικούς κλάδους των Υπηρεσιών. Το Μεταπτυχιακό μας Πρόγραμμα στήριζει τη δυναμική του προσφέροντας τις ακόλουθες έξι (6) ειδικεύσεις:

Διοίκηση Οργανισμών Μέσων Ενημέρωσης και Ψυχαγωγίας

(Media and Entertainment Management)

Ανάπτυξη και Διοίκηση Υπηρεσιών Εναλλακτικού Τουρισμού

(Tourism Management)

Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών

(Sports Management)

Διοικητική Συμβουλευτική

(Management Consulting)

Διοίκηση Ναυτιλιακών Υπηρεσιών

(Shipping Services Management)

Επικοινωνία – Δημόσιες Σχέσεις – Διαφήμιση

(Communications – PR -Advertising

ΔΕΚΤΟΙ γίνονται πτυχιούχοι Ελληνικών ΑΕΙ και ΤΕΙ καθώς και ισότιμων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής.  Αιτήσεις μπορούν επίσης να υποβάλλουν και οι τελειόφοιτοι, με την προϋπόθεση ότι θα αποκτήσουν το πτυχίο τους μέχρι τον Μάρτιο 2018.

Για πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια επιλογής και τα απαραίτητα δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην ιστοσελίδα του Προγράμματος. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο καθώς και τα δικαιολογητικά κατατίθενται στη Γραμματεία του Προγράμματος, καθημερινά 11:00 -14:00.

Η διαδικασία υποβολής και αποδοχής αιτήσεων είναι συνεχής. Ξεκίνησε την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017 και λήγει τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: Ευελπίδων 47 Α & Λευκάδος 33, 11362 Αθήνα, 2ος όροφος, γραφείο 206Τηλ. 210 8203874, e-mail: msmfull@aueb.gr

Για την αξιολόγηση της αίτησης απαιτείται η κατάθεση του ποσού των 50 Ευρώ στο Λογαριασμό του Προγράμματος: Εθνική Τράπεζα, αριθμ. 110/480137-72,  ΟΝΟΜ/ΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΕΛΚΕ ΟΠΑ ΔΙΟΙΚ ΥΠΗΡ FULL TIME, ΙΒΑΝ : GR 5201 1011 00 00 00 110 480137 72, με την αιτιολογία «Κατάθεση αίτησης για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών MSc στη Διοίκηση Υπηρεσιών».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr