NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Θέσεις Εργασίας
ανάγνωση

Εργασία σε ΜΚΟ της επιλογής σας με το πρόγραμμα Vodafone World of Difference!

Εργασία σε ΜΚΟ της επιλογής σας με το πρόγραμμα Vodafone World of Difference!

Το πρόγραμμα στην Ελλάδα και τον κόσμο 

Το πρόγραμμα Vodafone World of Difference προσφέρει φέτος τη δυνατότητα σε 15 νέους να εργαστούν στον κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους για έξι μήνες. Η Vodafone θα καταβάλει το μισθό και τις σχετικές εργοδοτικές ασφαλιστικές εισφορές κάθε υποψηφίου που θα επιλεγεί (έως 8.000 € και 2.000 € αντίστοιχα), δίνοντάς του τη δυνατότητα να στηρίξει για έξι μήνες το έργο του οργανισμού που έχει επιλέξει, και να συμβάλει στην κάλυψη ουσιαστικών αναγκών της κοινωνίας.

Οι υποψήφιοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από την 18η Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου 2017.

Το πρόγραμμα World of Difference είναι ένα παγκόσμιας εμβέλειας πρόγραμμα του Ιδρύματος Vodafone που υλοποιείται στην Ελλάδα από το 2010, έχοντας μέχρι σήμερα αναδείξει 54 νικητές που εργάστηκαν στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους σε περιοχές σε όλη την Ελλάδα, όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Καστοριά, Κέρκυρα, Κοζάνη, Κομοτηνή, Κρήτη, Μυτιλήνη, Πάτρα, Πάρο και Πρέσπες, προσφέροντας σημαντικό έργο στην τοπική κοινωνία.

Θέλεις να εργαστείς σε κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό;

Το Vodafone World of Difference σου δίνει την ευκαιρία να εργαστείς για έξι μήνες στον κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής σου, καλύπτοντας ουσιαστικές ανάγκες της κοινωνίας. 

Αν θέλεις να είσαι εσύ ένας από τους 15 νέους που θα εργαστούν στον κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής σου, έχεις περιθώριο από τις 18 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2017 για να δηλώσεις τη συμμετοχή σου. 

Δήλωση συμμετοχής 

Μπορείς να υποβάλεις τη δήλωση συμμετοχής από τις 18 Σεπτεμβρίου 2017. Όλες οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να έχουν υποβληθεί μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της 15ης Οκτωβρίου 2017 (έως και τα μεσάνυχτα). 

Πριν δηλώσεις συμμετοχή, πρέπει να έρθεις σε επαφή με έναν οργανισμό, να λάβεις τη στήριξή του και να συμφωνήσετε σε ένα σχέδιο οργάνωσης και χρονοδιάγραμμα του έργου για την περίοδο απασχόλησής σου στο συγκεκριμένο οργανισμό. Οι πληροφορίες αυτές, καθώς και τα στοιχεία του οργανισμού είναι απαραίτητα, κατά την υποβολή της συμμετοχής σου για το πρόγραμμα Vodafone World of Difference. Ο οργανισμός πρέπει να διαθέτει τοπικό γραφείο στην Ελλάδα κι εσύ να είσαι σε θέση να εργαστείς στην Ελλάδα για τον οργανισμό αυτό με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας πλήρους απασχόλησης κατά την περίοδο των έξι μηνών.

Από τη στιγμή που υποβάλεις τη δήλωσή σου, δε θα υπάρχει δυνατότητα αναίρεσης και τροποποίησής της. Αν η δήλωση συμμετοχής σου είναι ελλιπής ή περιέχει ψευδή στοιχεία, δεν θα γίνει αποδεκτή.

Εδώ, μπορείς να βρεις περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τη διαδικασία υποβολής συμμετοχής.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr