NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Ανοικτή εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Ανοικτή εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
03_10_2017 | 14:00 03_10_2017 | 16:10
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Tην Παρασκευή 13/10/2017, στις 18:30 στη Κεντρική Βιβλιοθήκη του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε «Δημόκριτος», στο Globelics StartUp Event, διοργανώνεται μια -ανοικτή στο κοινό- εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα στο πλαίσιο του 15ου Διεθνούς Συνεδρίου Globelics 2017, υπό την αιγίδα του Εργαστηρίου Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΒΕΟ/ΕΜΠ).

Στόχος του Globelics Startup Event είναι η κινητοποίηση του ευρύτερου Ελληνικού οικοσυστήματος των νεοφυών επιχειρήσεων και η προσέλκυση συμμετεχόντων που ενδιαφέρονται για τα θέματα που σχετίζονται με την επιχειρηματική δραστηριοποίηση, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον ακόλουθο σύνδεσμο: startupeve.eventbrite.com

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα χορηγηθούν και οι αντίστοιχες βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Αντικείμενο της συζήτησης, που θα πραγματοποιηθεί υπό τη μορφή στρογγυλής τραπέζης, θα αποτελεί το πως μπορούν να ενισχυθούν περαιτέρω το μοντέλο, τα μέσα και οι μηχανισμοί που είναι απαραίτητοι για τη διάδοση και την ενίσχυση καινοτόμων επιχειρηματικών σχημάτων. Η συζήτηση θα περιλαμβάνει τρεις θεματικούς άξονες: 

  • Την υφιστάμενη κατάσταση των νεοφυών επιχειρήσεων.
  • Τα σχήματα και τους μηχανισμούς υποστήριξης των νεοφυών επιχειρηματικών σχημάτων.
  • Τις νέες δυνατότητες χρηματοδότησης και εξωστρέφειας.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν νέοι επιχειρηματίες, επιτελικά στελέχη οργανισμών από τον διεθνή χώρο που στηρίζουν επιχειρηματικά σχήματα, μέλη της ακαδημαϊκή κοινότητας, καθώς και εκπρόσωποι από φορείς χρηματοδότησης νεοφυών επιχειρήσεων. Η γλώσσα της εκδήλωσης θα είναι τα Αγγλικά, ενώ θα είναι δυνατή η τροφοδότηση της συζήτησης με σχόλια και χρηστικές πληροφορίες από την κοινότητα Globelics, ώστε να παραχθούν γόνιμες ιδέες και χρήσιμα συμπεράσματα από τις διεθνείς πρακτικές.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr