NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Θέσεις Εργασίας
ανάγνωση

Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής – Λιμενικό Σώμα-ΕΛ.ΑΚΤ.: Πρόσληψη 12 ατόμων

Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής – Λιμενικό Σώμα-ΕΛ.ΑΚΤ.: Πρόσληψη 12 ατόμων

Το Λιμενικό Σώμα της Ελληνικής Ακτοφυλακής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, που εδρεύει στο Χατζηκυριάκειο της Π.Ε. Πειραιώς, της Περιφέρειας Αττικής, ανακοινώνει την προκήρυξη διαγωνισμού για την κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα – ΕΛ.ΑΚΤ., Υπαξιωματικών, ειδικότητας Υγειονομικού (ανδρών-γυναικών), συνολικά δώδεκα (12) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

  • 9 Πτυχιούχοι Νοσηλευτές, (ΚΩΔ. 100)
  • 1 Πτυχιούχος Φυσιοθεραπευτής, (ΚΩΔ. 200)
  • 1 Πτυχιούχος Λογοθεραπευτής, (ΚΩΔ. 300)
  • 1 Πτυχιούχος Εργοθεραπευτής, (ΚΩΔ. 400).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι πτυχιούχοι ΑΕΙ ή ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισοτίμου και αντιστοίχου της ημεδαπής ή της αλλοδαπής με δικαίωμα συμμετοχής σε μία (1) μόνο ειδικότητα προέλευσης.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση με τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως (ή με νομίμως εξουσιοδοτημένο προς τούτο άτομο), είτε ταχυδρομικά με συστημένη αλληλογραφία, απευθείας σε Επιτροπή Παραλαβής-Ελέγχου Δικαιολογητικών, Μοριοδότησης και Κατάταξης, που ορίζεται με απόφαση του Αρχηγού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με έδρα τη Σχολή Λιμενοφυλάκων στον Πειραιά και αποτελείται από Αξιωματικούς Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. επιλεγόμενους κατόπιν κλήρωσης εκ των οποίων ένας τουλάχιστον έχει ειδικότητα Υγειονομικού (Ιατρού), στην ταχ. διεύθυνση:

Διαγωνισμός Κατάταξης Υπαξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Ειδικότητας Υγειονομικού Έτους 2017

Επιτροπή Παραλαβής-Ελέγχου Δικαιολογητικών, Μοριοδότησης και Κατάταξης Σχολή Λιμενοφυλάκων Τέρμα Οικονόμου και Ξανθοπουλίδου, Τ.Κ. 185 10, Χατζηκυριάκειο, Πειραιάς.

Η αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8, Ν.1599/1986 και η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: από 09-10-2017 έως και 03-11-2017, (εργάσιμες ημέρες), (08.00π.μ.-14.00μ.μ.).

Πληροφορίες: Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ 31/25 Σεπτεμβρίου 2017

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr