NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Χαλκιδικής

1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Χαλκιδικής
10_10_2017 | 11:42
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Ο Πρόεδρος και τα Στελέχη της ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ. Α.Ε. σας προσκαλούν στο «1ο ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ» το οποίο διοργανώνεται με αφορμή τα 25 χρόνια λειτουργίας της Αναπτυξιακής Χαλκιδικής Α.Ε. 

Το « 1ο ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ » έχει ως στόχο να αποτελέσει διοργάνωση θεσμός και σημείο συνάντησης ανθρώπων του επιχειρηματικού, πολιτικού και επιστημονικού κόσμου για την κατάθεση σκέψεων, ανταλλαγής απόψεων, προβληματισμών και προτάσεων για το αναπτυξιακό παρόν και μέλλον της Χαλκιδικής. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 14-15 Οκτωβρίου και ώρα έναρξης 17:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέων Μουδανιών (Γ. Παπανδρέου 17, Νέα Μουδανιά, Χαλκιδική). 

Στο «1ο ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ» θα συμμετέχουν όλα τα επίπεδα της δημόσιας διοίκησης (Υπουργεία, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Διαχειριστικές Αρχές του ΕΣΠΑ, οι Δήμοι της Περιφερειακής Ενότητας, Ευρωπαϊκοί φορείς, Δήμοι, κλπ) αλλά και του Επιχειρηματικού Κόσμου (Επιχειρηματίες, Πολυεθνικές Εταιρείες, Οργανισμός Τουρισμού, Ομοσπονδία Εμπόρων, Διήμερη Επιμελητήρια, κλπ). 

Η θεματολογία του συνεδρίου θα καλύπτει τους κυριότερους πυλώνες ανάπτυξης της Ελληνικής οικονομίας που είναι άμεσα συνδεδεμένοι και με την ανάπτυξη της Π.Ε. Χαλκιδικής. Για την συμμετοχή σας στο συνέδριο δεν υπάρχει κάποια οικονομική επιβάρυνση. 

Συμπληρώστε τα στοιχεία στην φόρμα που ακολουθεί για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν το Συνέδριο. 

ΕΓΓΡΑΦΗ

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr