NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

ICF Coachathon: 2ος Μαραθώνιος Coaching για Καλύτερη Ζωή

ICF Coachathon: 2ος Μαραθώνιος Coaching για Καλύτερη Ζωή
13_10_2017 | 14:39 13_10_2017 | 15:42
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Σάββατο 11 Νοεμβρίου, 11 π.μ. – 8 μ.μ. @INNOVATHENS - Είσοδος Ελεύθερη!

Το ελληνικό charter chapter της Διεθνούς Ομοσπονδίας Coaching με την υποστήριξη του INNOVATHENS - Κόμβου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το ICF Coachathon, το 2ο Μαραθώνιο Coaching για Καλύτερη Ζωή, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017, με ελεύθερη είσοδο.

Το ICF Coachathon: 2ος Μαραθώνιος Coaching για Καλύτερη Ζωή”, είναι μία εκδήλωση κοινωνικής ευθύνης που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2016. Στοχεύει στο να εμπνέει, να κινητοποιεί, να ενθαρρύνει, να ενεργοποιεί τους συμμετέχοντες στην επιδίωξή τους να δημιουργήσουν καλύτερες και ποιοτικότερες συνθήκες ζωής, να σχεδιάσουν το προσωπικό και επαγγελματικό τους μέλλον, να ανακαλύψουν το δρόμο που τους οδηγεί σε αυτό που επιθυμούν να «είναι».

Η φετινή διοργάνωση αναπτύσσεται σε τρεις μεγάλες θεματικές ενότητες – ζώνες: LIFE | CAREER | BUSINESS Coaching. Κάθε θεματική ζώνη θα έχει διάρκεια τρεις ώρες. Σε συνολική διάρκεια εννέα ωρών, θα διεξαχθούν έξι σεμινάρια/ομιλίες – δύο εργαστήρια, δύο παρουσιάσεις από International Speakers και δύο συζητήσεις Στρογγυλής Τραπέζης. Παράλληλα, στη διάρκεια του Coachathon, θα πραγματοποιούνται σύντομες ατομικές συνεδρίες coaching (Laser Sessions), ενώ στο χώρο του INNOVATHENS οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν εκπροσώπους του ICF Greece, στο πλαίσιο της δράσης "ask the coach - ρώτησε τον coach" προκειμένου να μάθουν περισσότερα για το τί είναι το coaching και πώς λειτουργεί η συνεργασία με έναν coach. 

Το ICF Coachathon, έχει ελληνική ταυτότητα, αλλά μιλά μια διεθνή γλώσσα. Στο πλαίσιο της επιδίωξής του για διαρκή διασύνδεση με την παγκόσμια κοινότητα των coaches, φέτος φιλοξενεί δύο από τους πιο αναγνωρισμένους διεθνώς επαγγελματίες coaches, τη Madga Mook, ICF Global CEO ως Special Guest, και τον Dave Wondra, ICF Global Past President, ως Guest Speaker.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr