NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Το Hack Cyprus συστήνει το Summit, ένα διήμερο για όλους τους λάτρεις της τεχνολογίας!

Το Hack Cyprus συστήνει το Summit, ένα διήμερο για όλους τους λάτρεις της τεχνολογίας!

Το Cypriot Enterprise Link και το hack {cyprus} μετά από 5 χρόνια πετυχημένων hackathon παρουσιάζει το καινούργιο Hack Cyprus Summit. Ένα σαββατοκυριακο γεμάτο ομιλίες, παρουσιάσεις και συζητήσεις από ιδρυτές tech startups, designers και engineers σε θέματα τεχνολογίας και startups.

Στόχος το να ανακαλύψουμε και να αναδείξουμε τις καλύτερες πρακτικές καθώς και τις νέες εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας για το προσεχές μέλλον σε ένα διήμερο συνέδριο. Το πιο σημαντικό είναι πως είναι ένα συνέδριο από την κοινότητα των techies για τους techies, οι οποίοι ήδη από το καλοκαίρι έχουν στείλει προτάσεις, συστάσεις και ιδέες για το ποιόν θα ήθελαν να δουν σαν ομιλητή, τι θέματα να συζητηθούν στα πάνελ, τα προβλήματα που θα ήθελαν κάποιος να δώσει λύση καθώς και εταιρείες που θα ήθελαν να παρευρεθούν σαν υποστηρικτές για να δώσουν την προοπτική του εργοδότη σε αυτή την αγορά.” μας είπε η Έλενα Γεωργίου Στρούθου, η επικεφαλής της ομάδας του Hack Cyprus.

Ο μεγάλος χορηγός του Hack Cyprus Summit είναι μία από τις πιο μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο που έχει ως έδρα την Κύπρο, η MindGeek η οποία όχι μόνο στηρίζει το Summit αλλά θα βρίσκεται και στο χώρο, συμμετέχοντας ενεργά κατά τη διάρκεια του διημέρου με ομιλίες και workshops. Υποστηρίζει επίσης το ergodotisi.com.cy, το μεγαλύτερο site αγοράς εργασίας στην Κύπρο.

Το συνέδριο θα λάβει χώρα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου το σαββατοκυρίακο 18 και 19 Νοεμβρίου. Εγγραφές και εισιτήρια στο κτίριο Α.Γ. Λεβέντης.

Τα εισιτήρια διατίθονται online στο cyentlink.yapsody.com

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr