NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Θες να επανειδικευθείς ως Προγραμματιστής αλλά δεν έχεις χρόνο λόγω της πρωινής σου εργασίας;

Θες να επανειδικευθείς ως Προγραμματιστής αλλά δεν έχεις χρόνο λόγω της πρωινής σου εργασίας;

Τώρα Μπορείς! Οι εγγραφές για τα part time απογευματινά μαθήματα του Coding Bootcamp 3 πήραν παράταση μέχρι και τις 6 Νοεμβρίου!

Κάνε το όνειρο του προγραμματισμού πραγματικότητα και διεκδίκησε το δικαίωμα για μια καλύτερη θέση εργασίας. Οι 64 απόφοιτοι (οικονομολόγοι, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, ηλεκτρολόγοι, μαθηματικοί κ.α.) από τα Coding Bootcamp 1 και 2 που πραγματοποιήθηκαν με την επιστημονική επίβλεψη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι το ζωντανό παράδειγμα των ανθρώπων που τα κατάφεραν και πλέον εργάζονται σαν Προγραμματιστές σε κορυφαίες συνεργαζόμενες εταιρίες ξεκινώντας με μηνιαίους μικτούς μισθούς που άγγιξαν έως και τα €1.500, ενώ ο μέσος όρος κυμαίνεται στα €1.000! Τα μαθήματα διεξάγονται στην καρδιά της Αθήνας, στο κέντρο Καινοτομίας και Αριστείας της PeopleCert.

Θέλοντας να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για τη μείωση της ανεργίας στη χώρα μας, το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους και νέες χωρίς σχετικό υπόβαθρο, που θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους στοχεύοντας σε υψηλά αμειβόμενα επαγγέλματα με μεγάλες προοπτικές ανέλιξης. Μέσα από εντατική εκπαίδευση και πρακτική άσκηση 500 ωρών οι επιτυχόντες αποκτούν γνώσεις και καθίστανται άμεσα παραγωγικοί όσον αφορά την είσοδό τους στην αγορά εργασίας.

Σε άμεση συνεργασία με τον παγκόσμιο φορέα πιστοποίησης ανθρώπινου δυναμικού PeopleCert, ο υποψήφιος θα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει τριών ειδών πιστοποιητικά στον προγραμματισμό, φοιτώντας σε ένα εντατικό πρόγραμμα 24 εβδομάδων (Νοέμβριος - Μάιος), για το οποίο υπάρχουν ακόμα ελεύθερες θέσεις.  

Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους το συντομότερο δυνατόν καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλ. 210 3729070 ή να επισκεφθείτε τη σελίδα του Coding Bootcamp 3.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr