NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Βιωματικό εργαστήριο «Είμαστε Οικογένεια, είμαστε όμως Ομάδα;»

Βιωματικό εργαστήριο «Είμαστε Οικογένεια, είμαστε όμως Ομάδα;»
10_11_2017 | 16:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Η ομάδα BusinessCoolκαι το ImpactHub, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν στην τοπική κοινότητα, την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017, 17.00 - 20.00, στο ανακαινισμένο Ιστορικό Κτήριο – Πολυχώρο, ImpactHub: «Δημοτική Αγορά Κυψέλης», Φωκίωνος Νέγρη 42, Κυψέλη, ένα διασκεδαστικό και πρωτότυπο σεμινάριο ανάπτυξης σχέσεων ομάδας μεταξύ των γονέων και των παιδιών τους που βρίσκονται στην εφηβεία, με πολύ παιχνίδι και διασκέδαση.

 ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ για όλες τις οικογένειες με εγγραφή στο  λινκ εδώ.

Η BusinessCool όπως πάντα δημιούργησε για τα συγκεκριμένα σεμινάρια νέα αυθεντικά και πρωτότυπα παιχνίδια δράσης, με τα οποία οι έφηβοι  και οι γονείς τους θα διασκεδάσουν, θα βγουν για λίγο από τους καθιερωμένους ρόλους, θα ανακαλύψουν νέους κώδικες επικοινωνίας, θα συνεργαστούν, θα μάθουν πόσο σπουδαίο είναι να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους και υπό διαφορετικές από τις τυπικές συνθήκες, να αφιερώνουν ποιοτικό χρόνο μεταξύ τους και να ενδυναμώνουν τις καθημερινές σχέσεις τους.

Η οικογένεια είναι η πρώτη και πιο καθοριστική ομάδα στη ζωή ενός παιδιού. Έχει όμως αναπτύξει τις δομές και λειτουργίες μιας ομάδας; Έχουν καθοριστεί οι προτεραιότητες και οι στόχοι ως ομάδα; Μέσα από το σεμινάριο, οι οικογένειες θα μάθουν να αφιερώνουν χρόνο στη συζήτηση, στην ανάπτυξη της εμπιστοσύνης, στο σχεδιασμό, τις λειτουργίες και την επίτευξη κοινών στόχων μέσα από ομαδικά παιχνίδια δράσης και στρατηγικής.

  • Δημιουργία ιδεών/concept/Brainstorming: Για να αναπτυχθεί μια ιδέα και να ωριμάσει θα πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες αλλά και κανόνες. Όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι και δεν «κατεβάζουν» ιδέες με τον ίδιο τρόπο.
  • Δημιουργία ομάδων και ανάπτυξη σχέσεων ομάδας: Η οικογένεια μέσα από τα παιχνίδια θα αναπτύξει τις σχέσεις της και θα δομηθεί ως ομάδα.
  • Σχεδιασμός: Θα μάθουν τα μέλη των οικογενειών να σχεδιάζουν, να επιμερίζουν τις δράσεις τους, να καθοδηγούν και να καθοδηγούνται και να κατακτούν τους στόχους τους.

Όλα τα σεμινάρια και οι δράσεις της ομάδας BusinessCool είναι βιωματικές και βασίζονται σε Αυθεντικά, Πρωτότυπα και Διασκεδαστικά Παιχνίδια.

Η ομάδα BusinessCool έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει επιτυχώς βιωματικά σεμινάρια αποκλειστικά για εφήβους, με θέματα όπως ο Επαγγελματικός Προσανατολισμό, η Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα, Ψηφιακό Μάρκετινγκ, Social Media Management, Διαχείριση Χρόνου και Αντιμετώπιση Άγχους, αλλά και  το καλοκαιρινό πρόγραμμα με τίτλο Summer Teenscamp: COOL_BIZ”. Τα βιωματικά σεμινάρια και δράσεις της ομάδας BusinessCool διεξάγονται σε μηνιαία βάση με ποικίλους θεματικούς κύκλους.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr