NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Ετοιμαστείτε για τις ημέρες ελαιόλαδου

Ετοιμαστείτε για τις ημέρες ελαιόλαδου
14_11_2017 | 13:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Δύο ενδιαφέρουσες και επίκαιρες εκδηλώσεις με θέμα το ελαιόλαδο θα πραγματοποιηθούν με πρωτοβουλία του ΣΕΒΙΤΕΛ (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου) και της ΦΙΛΑΙΟΣ (Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου) στο πλαίσιο των δράσεων εορτασμού του θεσμού “ΗΜΕΡΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ".

Ειδικότερα, την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου και ώρα 5μμ, στην Συνεδριακή αίθουσα της ΓΣΕΒΕΕ (Αριστοτέλους 46, Αθήνα) ο ΣΕΒΙΤΕΛ και η ΠΟΕΣΕ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων) συνδιοργανώνουν Εσπερίδα με θέμα: ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΕΣΤΙΑΣΗ.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμούς ο Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή κ. Αντώνης Παπαδεράκης, ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Νίκος Αντώνογλου, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς και ο Πρόεδρος του ΣΕΒΙΤΕΛ κ. Γρηγόρης Αντωνιάδης.

Το νομοθετικό πλαίσιο της χρήσης ελαιολάδου στη μαζική εστίαση θα αναπτυχθεί από τον κ. Χρήστο Νικόλσκυ, Διευθυντή Θεσμικών Ρυθμίσεων & Εποπτείας Αγοράς του Υπουργείου Ανάπτυξης και το ελαιόλαδο στην ελληνική Μεσογειακή Διατροφή θα παρουσιάσει ο κ. Νίκος Κατσαρός, Πρώην Πρόεδρος ΕΦΕΤ, Επιστημονικός Συνεργάτης ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ & Διευθυντής Τμημ. Διατροφολογίας του NEW YORK COLLEGE.

Επίσης, για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες προβολής του ελαιολάδου στην μαζική εστίαση θα μιλήσει ο κ.Γιώργος Κουράσης, Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕΣΕ, για το ελαιόλαδο στη γαστρονομία, ο Πρόεδρος του ΙΕΓ κ. Νίκος Φωτιάδης και για τα Πλεονεκτήματα του επώνυμου τυποποιημένου ελαιολάδου ο Διευθυντής του ΣΕΒΙΤΕΛ κ. Γιώργος Οικονόμου.

Παράλληλα, την Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου και ώρα 5μμ, στο ΒΕΑ - Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών, Ακαδημίας 18, η Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου ΦΙΛΑΙΟΣ διοργανώνει Εσπερίδα με τίτλο: “Χρηματοδοτικά Εργαλεία, Επενδυτικές Δυνατότητες & Προωθητικές Ευκαιρίες στον Ελαιοκομικό Τομέα".

Κατά τη διάρκεια της εσπερίδας θα αναπτυχθούν θέματα όπως: “Χρηματοδοτικά εργαλεία αναπτυξιακών πρωτοβουλιών από στέλεχος της Τραπεζικής αγοράς, “Επενδυτικές δυνατότητες βελτίωσης υποδομών” από τον κ.Παναγιώτη Καραντώνη, Αν.Διευθυντή ΣΕΒΙΤΕΛ & Μέλος ΔΣ ΦΙΛΑΙΟΣ, “Προωθητικές ευκαιρίεςκαι εξωστρέφεια” από τον κ. Γιώργο Οικονόμου, Διευθυντή του ΣΕΒΙΤΕΛ & Μέλος ΔΣ ΦΙΛΑΙΟΣ και “Οι εκθέσεις, εργαλείο στην προώθησης των ελαιοκομικών προϊόντων” από τον κ. Νίκο Χουδαλάκη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της FORUM AE.

Θα γίνει επίσης Παρουσίαση του θεσμού“ΗΜΕΡΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ” που περιλαμβάνει δράσεις στο πλαίσιο της περιόδου εορτασμού από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας, καθώς και του Διαγωνισμού Ποιότητας Ελαιολάδου “ΚΟΤΙΝΟΣ 2018”, ως “Κορυφαία ευκαιρία για διάκριση” από την Επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής του Διαγωνισμού, κα Έφη Χριστοπούλου.

Πριν την ολοκλήρωση των εργασιών της εκδήλωσης βραβευθέντες του Διαγωνισμού “ΚΟΤΙΝΟΣ 2017”, θα παρουσιάσουν την εμπειρία, τις διαπιστώσεις και τα επαγγελματικά οφέλη που είχαν από τη βράβευσή τους.

Η συμμετοχή και στις δύο εκδηλώσεις είναι ανοιχτή για το κοινό μετά από δήλωση στο τηλ. 2103238856. 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr