NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Teleperformance Greece: Έτος διακρίσεων και επιτυχιών το 2017 στον τομέα των Human Resources για τον μεγαλύτερο πολυπολιτισμικό οργανισμό στην Ελλάδα

Teleperformance Greece: Έτος διακρίσεων και επιτυχιών το 2017 στον τομέα των Human Resources για τον μεγαλύτερο πολυπολιτισμικό οργανισμό στην Ελλάδα

Η συστηματική προσπάθεια στον τομέα των Human Resources αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται.

Έτος αναγνώρισης των προσπαθειών και επιβράβευσης του συνολικού της έργου στον τομέα της ανάπτυξης και διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού, αναδεικνύεται το 2017 για την Teleperformance Greece, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου της Teleperformance. Οι διαδοχικές τιμητικές της διακρίσεις -σε ανώτατο επίπεδο- προέβαλαν εκ νέου την καθιέρωση της ως η μεγαλύτερη εταιρεία «Outsourced omnichannel customer experience management» στην Ελλάδα.

Με άξονα την ανθρωποκεντρική της φιλοσοφία, την προσήλωση σε ένα συνεκτικό πλαίσιο αρχών και στόχων διακυβέρνησης, την πρωτοτυπία στην ανάδειξη της πολυπολιτισμικότητας, τον σεβασμό στη διαφορετικότητα, την καινοτόμο ανάπτυξη δεξιοτήτων και τη διασφάλιση άριστων συνθηκών εργασίας και συνεργασίας, η Teleperfomance Greece πρωτοπορεί υλοποιώντας καινοτόμες δράσεις και επιτυχημένες πρακτικές ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού.

Ειδικότερα, τον Νοέμβριο, επιβραβεύτηκε ως ακολούθως:

Στο πλαίσιο του θεσμού ‘HR Awards 2017’ κατέκτησε βραβείo στην κατηγορία ‘Resourcing & Diversity - Best Workplace Diversity Strategyγια το πρόγραμμα ‘Culture of Multiculturalism: Σχεδιασμός και εφαρμογή συγκεκριμένων διαδικασιών σε όλα τα στάδια της στελέχωσης των θέσεων εργασίας με γνώμονα τον σεβασμό στη διαφορετικότητα.

Τα HR Awards διοργανώνονται  κάθε χρόνο από το περιοδικό HR Professional και τη Boussias Communications. Στη φετινή 3η κατά σειρά τελετή απονομής των βραβείων, περισσότερα από 270 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους, εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental, για να επικροτήσουν τις καλύτερες ανθρωποκεντρικές πρακτικές για το 2017.

Στα ‘HR Excellence Awards 2017’ κατέκτησε βραβεία στις κατηγορίες:

  • Στελέχωση, ένταξη ή ενσωμάτωση’ (Recruitment/Sourcing, Onboarding)
  • Υγιές εργασιακό περιβάλλον - Ευεξία & Ψυχική υγεία’ (Ηealthy Working Environment - Wellness & Wellbeing).

Ο θεσμός των HR Excellence Awards, του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (Ε.Ι.Μ.Α.Δ.) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (Ε.Ε.Δ.Ε.), αποσκοπεί στην επιβράβευση πρακτικών των επιχειρήσεων που αναγνώρισαν την ανάγκη για επένδυση στους εργαζομένους, έδρασαν εναλλακτικά και δημιούργησαν αξία για την επιχείρηση και τέλος μέτρησαν την επιτυχία του αποτελέσματος και επιβράβευσαν την ομαδική προσπάθεια. Η φετινή 4η κατά σειρά διοργάνωση, επισφραγίστηκε με μια λαμπρή τελετή στο Ecali Club, με τη συμμετοχή σπουδαίων keynote speakers από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εκ μέρους της Teleperformance Greece, τα βραβεία παρέλαβε ο κ. Τριαντάφυλλος Αλεξόπουλος, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού, ο οποίος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα Human Recourses της Teleperformance, η οποία διαχειρίζεται καθημερινά με επιτυχία τις ανάγκες 6.000 εργαζομένων από 91 διαφορετικές εθνικότητες, στα σημεία παρουσίας μας στην Ελλάδα. Μόνο τα τελευταία δύο χρόνια, έχουμε προσλάβει πάνω από 2.000 εργαζόμενους εκ των οποίων το 40% προέρχεται από το εξωτερικό. Συγχαρητήρια σε όλους για τις προσπάθειες τους».

Να επισημάνουμε επίσης, ότι λίγους μήνες νωρίτερα, η Teleperformance συμπεριλήφθηκε στη λίστα των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2017, από το Great Place to Work® Institute Hellas σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr