NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Ένα συνέδριο για το χρώμα με ομιλητή τον Γιάννη Τσεκλένη και Βραβευμένους Αρχιτέκτονες έρχεται στον ΑΚΤΟ

Ένα συνέδριο για το χρώμα με ομιλητή τον Γιάννη Τσεκλένη και Βραβευμένους Αρχιτέκτονες έρχεται στον ΑΚΤΟ
21_11_2017 | 12:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το Archisearch και η AkzoNobel Powder Coatings συνδιοργανώνουν το Συνέδριο με τον ομώνυμο τίτλο Color in Architecture, με αφορμή τον διαγωνισμό Color in Architecture για αρχιτέκτονες κάτω των 40 ετών, ο οποίος ολοκληρώθηκε πριν απο μερικές ημέρες.

Σημαντικοί ομιλητές από το χώρο της αρχιτεκτονικής, του design, των τεχνών και της μόδας θα μας μιλήσουν στις 29 Νοεμβρίου στις 18:30 στο αμφιθέατρο του ΑΚΤΟ στην Ευελπίδων, για τη σχέση τους με το χρώμα και τις τάσεις, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης, η επιτροπή η οποία αποτελείται από τους διακεκριμένους αρχιτέκτονες και ακαδημαϊκούς Nikos Ktenàs, Rena Sakellaridou, Dimitris Potiropoulos, Vozani Ariadni, Kostas Poulopoulos, Stavros Martinos και Per Nimer, θα βραβεύσει τους 3 νικητές οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν στο κοινό τις προτάσεις τους.

Ανάμεσα στους ομιλητές θα είναι και ο θρυλικός Έλληνας σχεδιαστής Yannis Tseklenis, o Per Nimer, Design Manager AkzoNobel, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Colour Institute της Στοκχόλμης και δημιουργός του βιβλίου Χρωματικών Τάσεων Colour Envelope και Color Futures.

Επίσης θα μιλήσει ο αρχιτέκτονας και καθηγητής στο πολυτεχνείο του Μιλάνο Nikos Ktenàs, ο οποίος παρέλαβε πρόσφατα το Βραβείο Αρχιτεκτονικής 2013-2017 από το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής για το έργο του Ιnside-out, η πρόεδρος της επιτροπής αρχιτέκτονας και καθηγήτρια Rena Sakellaridou η οποία αυτή την στιγμή υλοποιεί το μεγαλύτερο κτίριο γραφείων στην Ελλάδα (Κτίριο Agemar), η βραβευμένη designer Helen Brasinika και ο καλλιτέχνης και συνιδρυτής της Athens Biennale Poka Yio.

Toν συντονισμό θα κάνει ο συνεπιμελητής και μέλος της κριτικής επιτροπής, αρχιτέκτων και ιστορικός της αρχιτεκτονικής, ακαδημαϊκός διευθυντής του πρόγράμματος "Σχολείο Αρχιτεκτονικής για παιδιά και νέους ARKKI.gr", Stavros Martinos.

Η πρόσβαση είναι ελεύθερη αλλά γίνεται μόνο με προεγγραφές στο eventora στην σύνδεση eventora.com.  Ώρας προσέλευσης 17:30. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr