NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Η διοργάνωση του 5ου Volos Startup Weekend είναι γεγονός.

Η διοργάνωση του 5ου Volos Startup Weekend είναι γεγονός.
21_11_2017 | 14:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το Startup Weekend, είναι ένα παγκόσμιο κίνημα που προωθεί την επιχειρηματικότητα των νέων και ενθαρρύνει την πραγματοποίηση καινοτόμων ιδεών. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κοινότητα νέων επιχειρηματιών, που έχει οργανώσει πάνω από 800 συναντήσεις σε 100 χώρες τα δυο τελευταία χρόνια. Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Startup Weekend έχει έδρα το Seattle της Washington, ωστόσο μέλη της κοινότητας δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 200 πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Κεντρικός ομιλητής της διοργάνωσης θα είναι ο κ. Σωτήρης Μπαντάς. πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Centaur Analytics. Ο Δρ. Σωτήρης Μπαντάς ο οποίος διαθέτει πολυετή εμπειρία σε εταιρίας υψηλής τεχνολογίας θέλησε να μεταφέρει την τεχνογνωσία της Silicon Valley και του Σαν Φρανσίσκο στη γενέτειρά του, το Βόλο.

Η ομιλία του κ. Mπαντά με θέμα «Βόλος, ένας κόμβος Αγροτ. Τεχνολογίας για το 2020!» θα πυροδοτήσει την έναρξη του επιχειρηματικού τριημέρου. Στόχος της ομιλίας θα είναι η ενημέρωση των μελλοντικών επιχειρηματιών για ζητήματα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στο επιχειρηματικό τους εγχείρημα καθώς και να αναδειχτεί ο ρόλος της περιοχής, ως μελλοντικός κόμβος τεχνολογίας.

Το Startup Weekend της πόλης του Βόλου ήταν από τα πρώτα Startup Weekend που έχουν διοργανωθεί στην χώρα μας και μέχρι στιγμής έχουν συμμετάσχει σε αυτό πάνω από 400 άτομα από όλη την Ελλάδα. Η διοργάνωσή θα πραγματοποιηθεί από 24-26 Νοεμβρίου στο Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης στο Πεδίον Άρεως και θα έχει την υποστήριξη των εταιριών Metron Logistics, Centaur Technologies, e-Food.gr, EPSA, SELI, Violanta S.A., In4Capital. και άλλων. Η έναρξη της εκδήλωσης θα γίνει στις 6.30 μμ. την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει, με κόστος συμμετοχής 20€ (Με κάθε αγορά εισιτηρίουεδώ, ο κάθε συμμετέχοντας έχει εξασφαλίσει ένα ακόμα εισιτήριο δωρεάν).

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr