NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Ισχυρή παρουσία της Viva Wallet στο eCommerce Expo - Conference

Ισχυρή παρουσία της Viva Wallet στο eCommerce Expo - Conference
29_11_2017 | 16:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Η Viva Wallet ήταν βασικός χορηγός στο μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Δυναμικό «παρών» έδωσε η Viva Wallet στο eCommerce ExpoConference που πραγματοποιήθηκε στις 25 και 26 Νοεμβρίου 2017 στο Ζάππειο Μέγαρο. Η Viva Wallet, βασικός χορηγός της φετινής διοργάνωσης, βρέθηκε κοντά στους εκατοντάδες επισκέπτες της κορυφαίας έκθεσης για το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας τις καινοτόμες υπηρεσίες πληρωμών που έχει αναπτύξει. Από το περίπτερο της Viva Wallet, εκπρόσωποι επιχειρήσεων, ελεύθεροι επαγγελματίες, αλλά και ιδιώτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τις ολοκληρωμένες λύσεις πληρωμών που προσφέρει η εταιρεία, καθώς και για την κορυφαία ασφάλεια, την συνεχή υποστήριξη και την ευελιξία που παρέχει στους πελάτες της. 

Στο πλαίσιο του συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε παράλληλα με την έκθεση, ειδικοί του χώρου, αλλά και κορυφαία στελέχη της αγοράς μοιράστηκαν γνώσεις, εμπειρίες και απόψεις γύρω από τα σημαντικότερα ζητήματα και τις σύγχρονες προκλήσεις που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Η Βίκυ Γκουτζαμάνη, Διευθύντρια Κανονιστικής Συμμόρφωσης & Νομικών Υποθέσεων της Viva Wallet και ο Κώστας Ξηραδάκης, Product Manager των Online Πληρωμών και Ηλεκτρονικού Εμπορίου της Viva Wallet, έλαβαν μέρος ως ομιλητές στις ενότητες των Legal Issues και των Digital Payments, αντίστοιχα, στο συνέδριο που κέντρισε το ενδιαφέρον επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους.

Μεταξύ άλλων, τα στελέχη της Viva Wallet παρουσίασαν:

  • Τα  νέα δεδομένα που δημιουργεί  στον κλάδο του eCommerce  η νέα Ευρωπαϊκή Οδηγία  (EE 2015/2366) για τις  Υπηρεσίες Πληρωμών στην εσωτερική αγορά (PSD2).
  • Τις λύσεις της Viva Payments για τη διεκπεραίωση πληρωμών και για πληρωμές έναντι τρίτων, για χρήση και δημιουργία crowdfunding, sharing economy και marketplace πλατφορμών.
  • Λύσεις για εύκολη υλοποίηση συστημάτων επιβράβευσης (loyalty schemes).
  • Την χρήση QR Code για πληρωμές με Viva Wallet και Alipay.
  • Τρόπους εύκολης διασύνδεσης μεταξύ Viva Payments και e-shops, με την χρήση των 25 έτοιμων και δωρεάν plugins για τις πιο δημοφιλείς eCommerce πλατφορμες όπως Shopify, WooCommerce, CS Cart, κ.α.

H Viva Wallet, το κορυφαίο ίδρυμα έκδοσης ηλεκτρονικού χρήματος στην Ελλάδα, με παρουσία σε Ηνωμένο Βασίλειο, Βέλγιο και Κύπρο, βρίσκεται σταθερά στην αιχμή των διεθνών εξελίξεων σχετικά με τις υπηρεσίες πληρωμών, συμμετέχοντας και υποστηρίζοντας τις κορυφαίες εκδηλώσεις και τα μεγαλύτερα γεγονότα του κλάδου παγκοσμίως.   

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr