NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

H Canon διαθέτει πλέον την πιστοποίηση GREENGUARD Gold Certification

H Canon διαθέτει πλέον την πιστοποίηση GREENGUARD Gold Certification
04_12_2017 | 12:30 04_12_2017 | 12:39
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή

H Canon, πρωτοπόρος στις λύσεις απεικόνισης, διαθέτει πλέον την πιστοποίηση GREENGUARD Gold Certification από τον οργανισμό UL Environment, για τη σειρά των μελανιών UV curable των εκτυπωτών Océ Arizona και του πρόσφατα ανακοινωθέντος μελανιού Canon UVgel για τον εκτυπωτή roll-to-roll Océ Colorado.

Τα κριτήρια για την απόκτηση αυτής της ευρέως αναγνωρισμένης και υψηλού κύρους πιστοποίησης, είναι από τα πλέον αυστηρά πρότυπα σχετικά με τις εκπομπές προϊόντων, στον κόσμο. Η πιστοποίηση GREENGUARD Certification έχει καθιερώσει πρότυπα απόδοσης με στόχο την αναγνώριση προϊόντων και υπηρεσιών με χαμηλές εκπομπές χημικών ουσιών, για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Τα πρότυπα έχουν καθοριστεί κυρίως για οικοδομικά υλικά, υλικά εσωτερικής επίστρωσης και φινιρίσματος, προϊόντα καθαρισμού και ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Ο Alberto Uggetti, vice president and general manager, UL Environment, σχολιάζει: «Ο UL ενθαρρύνει τις εταιρείες να δοκιμάζουν τις νέες τους τεχνολογίες σχετικά με την επίδραση που έχουν στην υγεία, κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για ευαίσθητα περιβάλλοντα, όπως νοσοκομεία, σχολεία και άλλα δημόσια μέρη. Για αυτό το λόγο, συγχαίρουμε την Canon για τις τεχνολογίες της, με τις οποίες επιτυγχάνει πιστοποιήσεις βιωσιμότητας, όπως την πιστοποίηση GREENGUARD Certification».

Η ποικιλότητα πολλών πελατών των προϊόντων μεγάλου φορμά της Canon σε εφαρμογές εσωτερικής διακόσμησης, υπογραμμίζει τη σπουδαιότητα της απόκτησης ανεξάρτητης πιστοποίησης για τις εκπομπές χημικών ουσιών για τα χρησιμοποιούμενα μελάνια, παρέχοντας στους δημιουργούς πινακίδων και άλλων γραφιστικών προϊόντων, καθώς και στους πελάτες τους, υψηλή εμπιστοσύνη σχετικά με την καταλληλότητά τους.

Τα μελάνια Océ UV για τη σειρά των εκτυπωτών inkjet μεγάλου φορμά Arizona, που διακρίνονται για την ανεπαίσθητη οσμή τους και τις χαμηλές εκπομπές χημικών ουσιών, παράγουν εικόνες με έντονα χρώματα υψηλής ποιότητας, και είναι ιδανικά για χρήση με μια μεγάλη ποικιλία μέσων εκτύπωσης, συμπεριλαμβανομένων άκαμπτων υποστρωμάτων που απαιτούνται για την εσωτερική διακόσμηση πολλών εσωτερικών χώρων.

Το μελάνι Canon UVgel ink αποτελεί μέρος της τεχνολογικής καινοτομίας πίσω από τον πρόσφατα ανακοινωθέντα εκτυπωτή roll-to-roll Océ Colorado 1640 64 ιντσών.  Ο νέος αυτός εκτυπωτής είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να υπερέχει σε μια μεγάλη γκάμα εσωτερικών και εξωτερικών εφαρμογών, για χρήση σε πολλά είδη χώρων, με εξαιρετική χρωματική γκάμα και ποιότητα εικόνας, για υψηλής ποιότητας σύνολα διακόσμησης εσωτερικού χώρου. Η πιστοποίηση ασφαλείας είναι ουσιώδης για τους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης, οι οποίοι μπορούν πλέον να προωθούν με σιγουριά και να παράγουν εκτυπώσεις με μελάνια Canon UVgel για ευαίσθητους εσωτερικούς χώρους, όπως καλύμματα τοίχων και πινακίδες εσωτερικών χώρων.

Ο Mark Lawn, Director, Graphic & Communications Group, Canon Europe, αναφέρει σχετικά: «Η πιστοποίηση GREENGUARD Certification αποδεικνύει τη δέσμευση της Canon πάνω στην ανάπτυξη προϊόντων, που επιτρέπουν στους πελάτες να επεκτείνουν το φάσμα των εφαρμογών τους. Είναι σημαντικό για τους πελάτες μας, που επιλέγουν προϊόντα μεγάλου φορμά, να γνωρίζουν ότι εργαζόμαστε συστηματικά, τόσο εσωτερικά, όσο και μαζί με τους συνεργάτες μας, ώστε να δοκιμάζουμε τα μελάνια μας και να εξασφαλίζουμε την αναγνώριση των χαμηλών τους [χημικών] εκπομπών».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr