NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Όλα γίνονται…στο VR Planet

Όλα γίνονται…στο VR Planet
05_12_2017 | 14:36 05_12_2017 | 15:34
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Σαλόνι Εικονικής Πραγματικότητας στο Περιστέρι!

Φέτος τις γιορτές στο ζεστό και φιλικό χώρο του VR Planet στην καρδιά του Περιστερίου, με τα πιο προηγμένα μηχανήματα εικονικής πραγματικότητας για όλες τις ηλικίες μπείτε σε έναν ανεξερεύνητο νέο «πλανήτη» στον οποίον όλα γίνονται.

Το VR Planet παρέχει «εμπειρίες» εικονικής πραγματικότητας τελευταίας γενιάς, στην οδό Παύλου Μελά 43, απέναντι από το σταθμό του ΜΕΤΡΟ Αγίου Αντωνίου, για να διασκεδάσετε, να παίξετε, να δημιουργήσετε, να εξερευνήσετε και να βιώσετε όλα όσα νομίζετε μέχρι στιγμής ότι δεν γίνονται.

Μαζεύετε την παρέα σας,  φέρνετε τα παιδιά σας (από 6 ετών),  φοράτε μικροί-μεγάλοι την ειδική μάσκα virtual reality και μέσω 50 διαφορετικών εφαρμογών εικονικής πραγματικότητας… φεύγετε για παράλληλα σύμπαντα. Το δύσκολο είναι να διαλέξετε τι θα πρωτοκάνετε.

Μία οικογενειακή ή φιλική έξοδος, το γενέθλιο party ή η γιορτή στο VR Planet γίνετε το ίδιο συναρπαστική εμπειρία τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς. Με δεδομένο, μάλιστα, ότι οι διακοπές των Χριστουγέννων πλησιάζουν, αξίζει να κάνετε ένα πλάνο για τα το πώς θα περάσετε «διαφορετικά» με τα παιδιά τις μέρες των γιορτών.

Στην εικονική πραγματικότητα όλα γίνονται και μάλιστα στο Περιστέρι, μέσα στο VR Planet. Δεν είναι εύκολο να περιγραφεί σε κάποιον πριν την βιώσει. Αποτελεί μία νέα, συναρπαστική διάσταση, όπου μπορείτε να εισχωρήσετε & να βιώσετε καταστάσεις έξω από τις δυνατότητες που σας δίνονται στην καθημερινότητά σας, σαν να βρίσκεστε πραγματικά εκεί! Η αίσθηση αυτή, ενισχύεται, αφού έχετε την πλήρη αναπαράσταση του χώρου που επιλέξατε σε φάσμα 360 μοιρών!

Στο VR Planet με τον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας μπορείτε να περιπλανηθείτε σε μέρη που πιθανόν να μην φανταζόσασταν και να πραγματοποιήσετε ότι νομίζετε ότι δεν γίνονται. Στο VP Planet όλα γίνονται, όπως:

  • Να αναπνέετε κάτω από το νερό & να κολυμπάτε στον βυθό μαζί με δελφίνια ή φώκιες.
  • Να κάνετε αναρρίχηση στα πιο όμορφα βουνά του πλανήτη, ακόμα & στο Έβερεστ.
  • Να είστε μέσα σε ένα Διαστημόπλοιο σε μια αποστολή εξερεύνησης & να ανακαλύπτετε τα αχαρτογράφητα είδη ζωής σε έναν Νέο Πλανήτη
  • Να δείτε από κοντά τα 7 Θαύματα της Αρχαιότητας ή την Ακρόπολη της Αθήνας την εποχή του Χρυσού Αιώνα.
  • Να φορέσετε την στολή του Spiderman & να παγιδεύσετε τους εχθρούς με τους ιστούς σας.
  • Να πάτε καλεσμένοι στο σπίτι ενός μικρού σκαντζόχοιρου για τα γενέθλιά του.
  • Κάνετε ένα ταξίδι μέσα στον αμνιακό σάκο και ανακαλύψτε πώς λειτουργούν οι 5 αισθήσεις.

Αν θέλετε και εσείς να βιώστε κάποιο από τα παραπάνω, δεν χρειάζεται να έχετε υπερφυσικές ικανότητες ούτε να ταξιδέψετε στην άκρη του κόσμου. Αρκεί να κάνετε δώρο στον εαυτό σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα μία επίσκεψη στο VR Planet, εδώ που όλα γίνονται.

Στο VR Planet διοργανώνονται παιδικά Virtual Reality party που μένουν αξέχαστα σε παιδιά και γονείς. Kάντε τη διαφορά, χαρίστε μία αξέχαστη εμπειρία στο παιδί σας και στους φίλους του και οργανώστε το επόμενο party στον πλανήτη που όλα γίνονται.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr