NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Θέσεις Εργασίας
ανάγνωση

INTERNO DOORS by ALUMIL: Νέα εταιρική ιστοσελίδα από τη Generation Y

INTERNO DOORS by ALUMIL: Νέα εταιρική ιστοσελίδα από τη Generation Y

H Generation Y – International e-Business Experts, με ηγετική θέση στο χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρείν και του digital transformation ανέλαβε το πλήρες redesign του corporate site της INTERNO DOORS, μέλος του ομίλου ALUMIL, που εξειδικεύεται στην παραγωγή συστημάτων εσωτερικών θυρών και θυρών εισόδου.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της Generation Y ανέλαβε το concept, το σχεδιασμό, την επιμέλεια καθώς και το development της νέας ιστοσελίδας που πλέον απολαμβάνει όλα τα ανταγωνιστικά εμπορικά πλεονεκτήματα ενός απόλυτα customized site με ιδιαίτερο design και μια σειρά εργαλείων και αυτοματισμών που ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες της εταιρίας.

Έχοντας να επιδείξει μια απολύτως επιτυχημένη συνεργασία με τον όμιλο ALUMIL, η Generation Y δημιούργησε ένα εταιρικό site με υψηλές προδιαγραφές δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον σχεδιασμό και στην εξελιγμένη UI/UX ανάλυση που όχι μόνο επιτρέπει μία  seamless εμπειρία πλοήγησης στο χρήστη, αλλά αποτελεί εργαλείο για αποδοτικό brand και product awareness για την ίδια την INTERNO DOORS. Χαρακτηριστικό της καινοτόμου σχεδίασης του νέου site είναι ότι όλα τα εικαστικά, τα γραφικά και τα λειτουργικά στοιχεία της σελίδας εμφανίζονται στην οθόνη χωρίς να χρειάζεται να γίνει scroll down από το χρήστη παρέχοντας έτσι ολόκληρη την πληροφορία συγκεντρωμένη και άμεσα προσβάσιμη.

Στο λειτουργικό σκέλος, το corporate site της INTERNO DOORS υλοποιήθηκε με custom πλατφόρμα διαχείρισης από τη Generation Υ, η οποία με τα εμπορικά εργαλεία και τους αυτοματισμούς που διαθέτει καλύπτει όλες τις ανάγκες του συνεργάτη. Από τις βασικές λειτουργίες που επιτυγχάνονται είναι η δυνατότητα δημιουργίας από τον ίδιο τον πελάτη διαφορετικών δυναμικών template για τις σελίδες του site. H custom παρουσίαση σε στοιχεία όπως η φόρμα επικοινωνίας, το προϊοντικό μείγμα, ακόμα και οι landing pages δίνουν τη δυνατότητα στην επιχείρηση μέσω του internodoors να επικοινωνήσει στους πελάτες της εταιρίας την πληροφορία που επιθυμεί κάθε φορά, ανάλογα με τις εμπορικές στρατηγικές της Interno Doors, ανά πάσα στιγμή.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr