NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Διήμερο Φεστιβάλ Εφήβων «SnapBiz by BusinessCool»

Η BusinessCool ξεκινά δυναμικά το 2018 διοργανώνοντας στις 3 & 4 Ιανουαρίου 2018 το πρώτο Διήμερο Φεστιβάλ Επιχειρηματικότητας Εφήβων, SnapBiz by BusinessCool, στο Κτήμα Ιγγλέση, με 6 βιωματικά σεμινάρια, διάρκειας 3 ωρών το καθένα, με πρωτότυπα και βιωματικά παιχνίδια και πολλή διασκέδαση.  Για εγγραφές στα σεμινάρια επισκεφτείτε το  λινκ εδώ.

Το διήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει 6 βιωματικά σεμινάρια, διάρκειας 3 ωρών το καθένα, στα οποία οι έφηβοι μπορούν να επιλέξουν να συμμετάσχουν σε ένα ή περισσότερα  ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους. Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

SnapBiz 1η ημέρα, Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

09.30-12.30

Ανάπτυξη Δημιουργική σκέψης και Επιχειρηματικότητα (Καινοτόμος Επιχειρηματικότητα)

Στο σεμινάριο αυτό οι έφηβοι μαθαίνουν τις διαφορετικές πτυχές της δημιουργικότητας και της επιχειρηματικότητας, όπως είναι η Δημιουργία ιδεών/concept/Brainstorming, η Δημιουργία ομάδων και ανάπτυξη σχέσεων ομάδας, η Δημιουργία Business Canvas – επιχειρηματικό σχέδιο, το Branding – Marketing και οι Τεχνικές Pitching και παρουσιάσεων σε ακροατήριο.

13.00-16.00

Διαχείριση Χρόνου και Καταπολέμηση Άγχους (εξετάσεων)

Δύο από τα σπουδαιότερα πράγματα στην προσωπική αλλά και την επαγγελματική ζωή ενός ανθρώπου είναι ο Χρόνος και το Άγχος. Οι διαχείριση του Χρόνου και τους Άγχους μπορεί να απογειώσει την καθημερινή ευχαρίστηση για τη ζωή μας και να μας χαρίσει απλόχερα το αίσθημα τη πληρότητας και της γαλήνης. Οι έφηβοι μέσα από το βιωματικό σεμινάριο και τα παιχνίδια, θα μάθουν μερικές σπουδαίες τεχνικές διαχείρισης Χρόνου και καταπολέμησης του Άγχους και ειδικότερα πριν και κατά τη διάρκεια των εξετάσεων.

17.00-20.00

Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων (Εκπαιδευτική Ρομποτική)

Οι έφηβοι θα πρέπει να συναρμολογήσουν μια κατασκευή, να την καταστήσουν λειτουργική, να μάθουν να τη χειρίζονται, να δημιουργήσουν τη στρατηγική Marketing, να βρουν επενδυτές και να προωθήσουν το τελικό προϊόν στους πελάτες τους. Μια εφαρμογή της εκπαιδευτικής ρομποτικής προσαρμοσμένης στις απαιτήσεις του σύγχρονού Marketing που ζωντανεύει μέσα από το παθός των εφήβων για παιχνίδι. Μην ξεχνάμε ότι το Marketing δίνει αξία στο προϊόν.

SnapBiz 2η ημέρα, Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

09.30-12.30

Ψηφιακό Marketing και Social Media Management

Τα «μηνύματα» μας, πρέπει πρώτα να δημιουργηθούν σωστά για να ακουστούν. Στο σεμινάριο, αυτό οι έφηβοι θα μάθουν να χρησιμοποιούν συνθέσεις χρωμάτων, θα μυηθούν στο e-commerce, το Digital Marketing  για να αφηγηθούν τη ψηφιακή τους επιχειρηματική ιστορία και θα χρησιμοποιήσουν τα social media ώστε να ακουστεί το μήνυμά τους. Τα παραπάνω θα πρέπει να εξυπηρετούν κάθε φορά το σκοπό του Branding και του Marketing μας, και όχι απλώς να είναι καλαίσθητα. Στην τελική, όλοι μπορούν να μάθουν να πατούν κουμπάκια στον υπολογιστή, αλλά μπορούν να παρουσιάσουν ένα χρήσιμο και χρηστικό αποτέλεσμα;

13.00-16.00

Ανάπτυξη Αυτογνωσίας μέσα από Διασκεδαστικά παιχνίδια

Στο σεμινάριο τα παιδιά μέσα από τη συζήτηση, τη συμμετοχή και το παιχνίδι, θα προσεγγίσουν και θα κατακτήσουν θέματα που άπτονται της προσωπικής, κοινωνικής και επαγγελματικής τους ζωής. Θα προσεγγίσουν την επιχειρηματικότητα αλλά και την επαγγελματική τους αποκατάσταση ως προϊόντα αυτογνωσίας, ανάπτυξης ικανοτήτων και δεξιοτήτων, μεράκι, δουλειάς και σωστής πληροφόρησης. Η εργασιακή ευτυχία και επιτυχία δεν μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μίας στατιστικής ενός υπολογιστή! Είναι “State of Mind!”

17.00-20.00

Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων (Εκπαιδευτική Ρομποτική)

Οι έφηβοι θα πρέπει να συναρμολογήσουν μια κατασκευή, να την καταστήσουν λειτουργική, να μάθουν να τη χειρίζονται, να δημιουργήσουν την στρατηγική Marketing, να βρουν επενδυτές και να προωθήσουν το τελικό προϊόν στους πελάτες τους. Μια εφαρμογή της εκπαιδευτικής ρομποτικής προσαρμοσμένης στις απαιτήσεις του σύγχρονού Marketing που ζωντανεύει μέσα από το παθός των εφήβων για παιχνίδι. Μην ξεχνάμε ότι το Marketing δίνει αξία στο προϊόν.

 

Κατά τη διάρκεια του διημέρου αυτού με τα ποικίλα βιωματικά σεμινάρια, ο έφηβος θα μπορέσει να αναπτύξει τις επιχειρησιακές του τεχνικές, τις επαγγελματικές του δεξιότητες και τη δημιουργική σκέψη του. Επίσης, θα καταλάβει καλύτερα τον εαυτό του και το πως λειτουργεί, θα μάθει πως να αντιμετωπίζει και να διαχειρίζεται τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν καθημερινά καθώς και τον τρόπο να κυνηγά επιτυχώς τους στόχους του, και πολλά ακόμα που θα τον βοηθήσουν να χτίσει το προσωπικό του παρόν αλλά και το επαγγελματικό του μέλλον. 

Στα σεμινάρια του BusinessCool δεν διδάσκουμε απλώς δεξιότητες αλλά την ίδια την ζωή!

Όλα τα σεμινάρια και οι δράσεις της ομάδας του BusinessCool είναι βιωματικά και βασίζονται σε Αυθεντικά, Πρωτότυπα και Διασκεδαστικά Παιχνίδια.

To BusinessCool έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει επιτυχώς βιωματικά σεμινάρια με θέματα, όπως ο Επαγγελματικός Προσανατολισμός, η Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα, το Ψηφιακό Μάρκετινγκ, το Social Media Management, η Διαχείριση Χρόνου και Αντιμετώπιση Άγχους, αλλά και δράσεις για γονείς και εφήβους όπως το σεμινάριο «Είμαστε Οικογένεια, είμαστε όμως Ομάδα;» που έχει στόχο την ανάπτυξη σχέσεων ομάδας μεταξύ των γονέων και των παιδιών τους και θα επαναληφθεί σε τακτά χρονικά διαστήματα και το 2018.

Επιπλέον για το 2018 έχουν προγραμματιστεί βιωματικά σεμινάρια για τον Εθισμό και τους Κινδύνους των Video Games και του Ίντερνετ στην καθημερινότητα των εφήβων. Τα βιωματικά σεμινάρια και οι δράσεις της ομάδας BusinessCool διεξάγονται σε μηνιαία βάση με ποικίλους θεματικούς κύκλους.

Ειδικά για την περίοδο των γιορτών, η ομάδα του BusinessCool σε συνεργασία με το Κτήμα Ιγγλέση παρέχει πακέτο εταιρικών εκδηλώσεων με την ονομασία «XMAS, XFUN», σε εταιρίες και τους υπαλλήλους τους, για εκδηλώσεις με γιορτινό τραπέζι σε συνδυασμό με πολλά πρωτότυπα παιχνίδια δράσης και στρατηγικής που προάγουν την ανάπτυξη σχέσεων ομάδας.

To BusinessCool διοργανώνει καλοκαιρινό πρόγραμμα με τίτλο Summer Teens’ camp: “COOL_BIZ”, όπου οι έφηβοι, μέσα από πολύ παιχνίδι και διασκέδαση, μυούνται στα μυστικά της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, το οποίο θα επαναληφθεί και το καλοκαίρι του 2018 με ακόμα περισσότερες δραστηριότητες για τους εφήβους, ώστε να χαλαρώσουν διασκεδάζοντας και μαθαίνοντας!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr