NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Ο coach του Steve Jobs, John Mattone, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο διήμερο training της KPMG

Ο coach του Steve Jobs, John Mattone, για πρώτη φορά στην Ελλάδα,  στο διήμερο training της KPMG
10_01_2018 | 16:45
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

H KPMG και το KPMG Institute, σε συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων τους, πραγματοποιούν στις 14 & 15 Φεβρουαρίου 2018 το διήμερο “IL Coaching Certification Program με τον διεθνούς φήμης ομιλητή John Mattone, Νο1 σε Intelligent Leadership και Νο2 Executive Coach παγκοσμίως.

Το πρόγραμμα Intelligent Leadership Executive Coaching του John Mattone απευθύνεται κυρίως σε υψηλόβαθμα στελέχη του HR, CEOs και coaches, αλλά και σε όποιο έμπειρο στέλεχος έχει αποφασίσει πως το επόμενο βήμα στην καριέρα του θα είναι το coaching. Αποτελεί μοναδική ευκαιρία για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και των ανθρώπων τους, προσφέροντας μοναδικά εργαλεία, η χρήση των οποίων θα προσφέρει άμεσα αποτελέσματα στο επιχειρείν και μάλιστα με μεγάλη απόδοση σε ROI.

Ποιος είναι ο John Mattone;

Ο John Mattone είναι ο Νο1 σε Intelligent Leadership, Νο2 Executive Coach παγκοσμίως και συγγραφέας best selling βιβλίων. Είναι ένας από τους πιο περιζήτητους trainers των CEOs και διευθυντικών στελεχών, με πάνω από 500 μαθητές και με 2000 ομιλίες σε όλον τον κόσμο. Προσφάτως, διετέλεσε ως ένας από τους οκτώ φιναλίστ για το διάσημο Βραβείο Leadership “Thinkers50” του 2017. Διαθέτει πολλές διακρίσεις, ενώ αναγνωρισμένοι οργανισμοί, όπως οι Globalgurus.org, Thinkers50, Forbes, CNN, LeadersExcellence, HR.com κ.α. τον θεωρούν ως μία από τις κορυφαίες προσωπικότητες στο χώρο του leadership σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επίσης, ο John Mattone είναι ένας από τους δεκαπέντε coaches του κόσμου, που τους έχει απονεμηθεί η πολυπόθητη πιστοποίηση “Master Corporate Coach” από την Ένωση “Association of Corporate Executive Coaches”. Είναι ο δημιουργός του πανεπιστημίου John Mattone, το οποίο παρέχει το πρόγραμμα πιστοποίησης Intelligent Leadership Executive Coaching.

Τώρα μπορείτε κι εσείς να πιστοποιηθείτε ως IL coaches, μέσω του διήμερου Masterclass IL Certification Program, απευθείας από το δημιουργό του προγράμματος, John Mattone. Το Πιστοποιητικό του Εκπαιδευτικού Προγράμματος "Intelligent Leadership Executive Coaching" είναι αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ομοσπονδία Coaching (ICF) και έχει εγκριθεί για 22.25 μονάδες CCE (Coaches Continuation Units) και 21.75 Core Credits!

Μάθετε περισσότερα και δηλώστε τη συμμετοχή σας στο μοναδικό training της KPMG και του KPMG Institute με τον John Mattone εδώ: http://bit.ly/2ErB8d6   

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr