NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

GetSponsored: Δώστε ζωή στις ιδέες σας και βρείτε το Χορηγό σας!

GetSponsored: Δώστε ζωή στις ιδέες σας και βρείτε το Χορηγό σας!

Τα εργαστήρια GetSponsored δημιουργήθηκαν για να δώσουν σάρκα και οστά στην ιδέα σας! Για να σας διδάξουν όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε πάνω στο θέμα Χορηγίες, να ανακαλύψετε γιατί ένας Χορηγός θα ενδιαφερθεί να σας υποστηρίξει και πως μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητες ώστε να βρείτε τον δια βίου Χορηγό σας.

Είτε είστε ένας Οργανισμός, ΜΚΟ, Καλλιτέχνης, Ηθοποιός, Αθλητής, Ομάδα, ένας απλός άνθρωπος που έχετε μια ιδέα και ψάχνετε για Χορηγία ή επιθυμείτε να γίνετε ένα ειδικό στέλεχος που να αναζητά Χορηγίες, αυτό το διαδραστικό - εντατικό εργαστήριο θα σας τοποθετήσει στη σωστή κατεύθυνση ώστε να βρείτε τον δικό σας σύντροφο - Χορηγό.

Το εργαστήριο GetSponsored είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σας προετοιμάσει μέσα σε 25 ώρες / 5 ημέρες ώστε να κυνηγήσετε το όνειρο - την ιδέα – το project σας με τεχνογνωσία και αυτοπεποίθηση.

Επίσημη ημέρα Χορηγίας: Την τελευταία ημέρα του κάθε εργαστηρίου θα έχουμε προσκεκλημένους δυο Χορηγούς - Manager Χορηγιών - οι οποίοι θα μοιραστούν μαζί μας τη γνώση και εμπειρία τους. Θα έχετε την ευκαιρία να συνδεθείτε μαζί τους και να παρουσιάσετε την πρότασή σας. Με αυτόν τον τρόπο θα λάβετε την ανταπόκρισή τους και θα προετοιμαστείτε ώστε να στείλετε τις προτάσεις σας για να... GetSponsored!

Το εργαστήριο GetSponsored έχει στόχο, μέσω της διασκέδασης και με δραστηριότητες ομαδικότητας, την τεχνογνωσία και την ατομική μελέτη περίπτωσης κάθε συμμετέχοντα, να κάνει την ανεύρεση Χορηγιών ένα παιχνίδι για εσάς και τον Οργανισμό σας.

Πιο συγκεκριμένα με αυτό το Workshop θα ανακαλύψετε:

  • Την εικόνα σας και τι προβάλετε εκεί έξω
  • Αληθινή αυτοεκτίμηση και δύναμη για την υπεράσπιση των εμποδίων
  • Γιατί ένας Χορηγός θα ενδιαφερθεί να σας υποστηρίξει
  • Πως μπορείτε να δημιουργήστε και να παρουσιάστε μια ισχυρή πρόταση Χορηγίας
  • Πως να πουλήστε και να επικοινωνήστε τις ικανότητές σας
  • Να σκέφτεστε σαν Χορηγός και να κατανοείτε τις ανάγκες του
  • Πως να πλησιάσετε τον «κατάλληλο» Χορηγό
  • Πως να κλείστε μια συμφωνία και να οικοδομήστε μια δια βίου σχέση

Οι εισηγήτριες των εργαστηρίων GetSponsored είναι η Maryam Rezaei και η Σίλα Παπαδοπούλου. Η Maryam, με πολλά χρόνια εμπειρίας στην εδραίωση επιχειρήσεων και ιδιαίτερα βαθιά γνώση μέσω της επιχείρησής της Celloy Ltd και του μηνιαίου περιοδικού της “Sponsor it”, θα είναι η εκπαιδεύτρια στον τομέα των χορηγιών. Η Σίλα, με πολλά χρόνια εμπειρίας στην οπτική επικοινωνία αλλά και σε θέματα ατομικής εξέλιξης και αυτοβελτίωσης θα λειτουργήσει ως ο προσωπικός σας ενεργοποιητής, δίνοντάς σας τα εργαλεία και την αυτοπεποίθηση να ξεπεράσετε τους φόβους σας.

Τα εργαστήρια GetSponsored θα πραγματοποιούνται στο χώρο του HIGGS - στο Μεταξουργείο και κάθε κύκλος θα έχει διάρκεια 1 μήνα. Θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε Δευτέρες 10:00 - 15:00 ή Τετάρτες 15:00 - 20:00 και όποιο μήνα σας εξυπηρετεί καλύτερα ξεκινώντας στις 5 φεβρουαρίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες: στο www.getsponsored.gr , στην επαγγελματική Facebook page, ή στέλνοντας μήνυμα στο: info@getsponsored.gr. 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr