NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Visual Content as a Service από την Geotag Aeroview

Visual Content as a Service από την Geotag Aeroview

Η πλατφόρμα AEROVIEWER προσφέρει οπτικό περιεχόμενο για websites με βάση τις ανάγκες σας, άμεσα, εύκολα και οικονομικά.

Η Geotag Aeroview, η εταιρεία που δημιούργησε το TRIPinVIEW ανακοίνωσε την διάθεση (beta version) της διαδικτυακής πλατφόρμας AEROVIEWER. Πρόκειται για μία πρωτότυπη πλατφόρμα

 διανομής οπτικού περιεχόμενου που προσφέρει κάτι εντελώς νέο στον κόσμο του Ιντερνέτ, με την δυνατότητα να ενσωματώνετε στο site σας, video & φωτογραφίες, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

AVR-homepage-webM11.jpg?mtime=20180118103847#asset:74734

Content-as-a-Service

Η πλατφόρμα AEROVIEWER μετουσιώνει σε πραγματικότητα τον όρο «Visual Content as a Service – V-CaaS», δηλαδή οπτικό περιεχόμενο που το διαλέγετε και το δημιουργείτε με βάση τις ανάγκες σας και η Geotag Aeroview σας το παρέχει ως υπηρεσία για να το ενσωματώσετε σε όποια σελίδα του site σας επιθυμείτε.

Σήμερα, στην πλατφόρμα διατίθενται 1.000.000 δευτερόλεπτα «συνεχόμενο» video και 800.000 φωτογραφίες από την Ευρωπαϊκή ακτογραμμή της Μεσογείου, ενώ στο μέλλον θα διατίθεται οπτικό περιεχόμενο με εναέριες λήψεις σε περισσότερες κατηγορίες περιεχομένου. Οι χρήστες διαλέγουν τα δικά τους «κομμάτια» (fractions of video), η πλατφόρμα τα ενώνει αυτόματα (automated editing) και έτσι δημιουργούνται μοναδικά videos με εξατομικευμένο περιεχόμενο, δηλαδή η πλατφόρμα δεν λειτουργεί όπως οι κλασσικές image & stock footage bank, όπου

προσφέρονται προεπιλεγμένα video συγκεκριμένης διάρκειας. Αρκούν μερικά κλικ ακόμη για να ενσωματωθεί το video στο site του χρήστη, χωρίς να απαιτείται download και upload.

Το ίδιο συμβαίνει και με τις φωτογραφίες. Ας πούμε ότι θέλετε να δημιουργήσετε ένα καρουσέλ με 20 φωτογραφίες που θα διαλέξετε εσείς και που θέλετε να εμφανίζονται στο site σας με την μορφή slide-show. Απλά τις επιλέγετε, τις βάζετε με τη σειρά που θέλετε να εμφανιστούν και όλα τα άλλα τα κάνει η πλατφόρμα. Άμεσα, απλά, αυτόματα και οικονομικά, καθώς η τιμολογιακή πολιτική στην πλατφόρμα AEROVIEWER αφορά μεγάλο όγκο οπτικού περιεχομένου για ετήσια χρήση.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr