NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Το Startup Europe Week Crete Επιστρέφει για 3η Συνεχόμενη Χρονιά!

Το Startup Europe Week Crete Επιστρέφει για 3η Συνεχόμενη Χρονιά!
24_01_2018 | 12:00 24_01_2018 | 12:31
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Ο Youth Entrepreneurship Club (Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας) ανακοίνωσε την εκ νέου διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Επιχειρηματικότητας, Startup Europe Week Crete.

Το μεγαλύτερο συνέδριο στην Ευρώπη και την Ελλάδα για τα Startups και την επιχειρηματικότητα είναι γεγονός!

Μετά την μεγάλη επιτυχία του Startup Europe Week Crete 2017, που συγκέντρωσε πάνω από 800 συμμετέχοντες και 80 ομιλητές, φέτος το συνέδριο αποκτά ακόμη μεγαλύτερη δυναμική. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί εκ νέου σε Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο και θα γίνει για πρώτη φορά και στο Λασίθι, με σκοπό τη “μεταφορά” του πάθους για την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τα startups σε όλη την Κρήτη!

  • Χανιά: Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018
  • Ρέθυμνο: Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018
  • Άγιο Νικόλαο: Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018
  • Ηράκλειο: Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018

Tο φετινό συνέδριο, έχει την θεματική “Αναπτύσσοντας το επιχειρηματικό οικοσύστημα στην Κρήτη”. Κοινό και ομιλητές θα εμπνευστούν, θα δικτυωθούν, θα μοιραστούν εμπειρίες και θα δημιουργήσουν προτάσεις για την ανάπτυξη του επιχειρηματικού startup οικοσυστήματος στην Κρήτη!

Το Startup Europe Week διοργανώνεται στην Κρήτη εθελοντικά από τον Youth Entrepreneurship Club (Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας), και αποτελεί μέρος των δραστηριοτήτων του Startup Europe Initiative και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ο σκοπός του Startup Europe Week είναι να προβάλει τις δράσεις που γίνονται παγκοσμίως και τοπικά εγχειρήματα που αναπτύσσονται ώστε να καλλιεργήσουν το έδαφος για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη.

Ενδεικτικά απευθύνεται σε: επιχειρηματίες, καθηγητές, ξενοδόχους, φοιτητές, νέους επιστήμονες, εκπροσώπους οργανισμών ή επιχειρήσεων, ανέργους, κοινωνικές επιχειρήσεις, παραγωγούς, πολιτιστικές επιχειρήσεις, θερμοκοιτίδες, ακαδημαϊκά ιδρύματα, τοπικές ομάδες, κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις, συμβούλους επιχειρήσεων, οικονομολόγους και startuppers.

*Οι θέσεις για τη φετινή διοργάνωση είναι περιορισμένες, οπότε μη χάνεις ευκαιρία, κλείσε τη θέση σου σήμερα και εντελώς ΔΩΡΕΑΝ από εδώ.

Θες να μάθεις τι έγινε στην περσινή διοργάνωση;
Εδώ μπορείς να δεις το Λεύκωμα του 2017 και εδώ το After Movie του SEWCrete 2017!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr