NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

INFINii™ 4ο Πανελλαδικό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στο e-Commerce, Αθήνα, 24 Φεβρουαρίου!

INFINii™ 4ο Πανελλαδικό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στο e-Commerce, Αθήνα, 24 Φεβρουαρίου!

Mετά από 4,5 χρόνια που πρώτοι ξεκινήσαμε σε Ελλάδα & Κύπρο με τις μεγαλύτερες ιστορίες επιτυχίας στο e-Commerce, ερχόμαστε πάλι στην Αθήνα! 

Κάτι μεγάλο συμβαίνει στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο...Μη μένεις πίσω.

To INFINii™ είναι μια νέα, διαδραστική, καινοτόμος εταιρία που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στο Hλεκτρονικό Eμπόριο (eCommerce) και το Internet Μarketing. Η εταιρία μας έχει αφοσιωθεί ειδικά στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο (eCommerce) και έχει αλλάξει ριζικά τον τρόπο που ο μέσος άνθρωπος ανταποκρίνεται σε αυτό - μετατρέποντας εκατοντάδες χιλιάδες άτομα από απλούς καταναλωτές σε ενεργούς επιχειρηματίες που κερδίζουν σεβαστά εισοδήματα από αυτό. Σήμερα, το INFINii βάζει τελικώς σε εφαρμογή το απόλυτο όρομα των ιδρυτών του - συνδυάζοντας τις έννοιες Ηλεκτρονικό Εμπόριο (eCommerce), Ψηφιακό Περιεχόμενο (Digital content) και το πιο σημαντικό από όλα, την ανθρώπινη αλληλεπίδραση που αναζωπυρώνει την ανάπτυξη αυτής της επαναστατικής ιδέας.

infinii-ecommerce-athens-greek-summit-ebay-automation-lister-listing-software-tools.png?mtime=20180125142501#asset:75425

Στο INFINii μπορεί να ξεκινήσει ο οποιοσδήποτε άνθρωπος στον πλανήτη, ο οποίος θέλει μία ολοκληρωμένη πρόταση πάνω στα παρακάτω:  

  • Nα μάθει τι είναι το ηλεκτρονικό εμπόριο (e-Commerce).
  • Να μάθει πώς να μεταπουλά προϊόντα που δεν χρειάζεται να έχει στην κατοχή του (μοντέλο μεταπώλησης – drop shipping).
  • Να μάθει από το Α έως το Ω πώς να φτιάξει λογαριασμούς πωλητή στις μεγαλύτερες online πλατφόρμες αγοραπωλησιών όπως τα eBay, Amazon, Google και Facebook.
  • Nα μάθει με πλήρη εκπαίδευση πώς να εντοπίζει κερδοφόρα αντικείμενα που έχουν ζήτηση.
  • Nα μάθει με πλήρη εκπαίδευση πώς να δημιουργήσει τα δικά του μονοπωλιακά προϊόντα της δικής του μάρκας (brand).
  • Nα μάθει πώς να κάνει εξυπηρέτηση πελατών και να αντιμετωπίζει με επιτυχία δύσκολες καταστάσεις με πελάτες.
  • Πρόσβαση σε εργαλεία αυτοματοποίησης των ηλεκτρονικών πωλήσεων. 

  Ξέχασε ό,τι γνώριζες μέχρι σήμερα, δώσε προσοχή στις μοναδικές πληροφορίες που θα ακούσεις και ετοιμάσου να ζήσεις μαζί μας τη μεγαλύτερη επανάσταση στο Athens eCommerce Summit!

infinii-ecommerce-athens-summit-ebay-automation-lister-listing-software-tools.jpg?mtime=20180125142610#asset:75426



1 Ημέρα Με Απίστευτο Περιεχόμενο  

Καθώς οδηγούμαστε στο 1ο τρίμηνο του 2018 και αναμένοντας τις καλύτερες ευκαιρίες στο ηλεκτρονικό εμπόριο, καταλαβαίνουμε ότι είναι η ώρα να προετοιμαστούμε για αυτό! Ξεκίνησε το 2018 με το e-Commerce αφήνοντας τις δικαιολογίες πίσω σου.


Παράθεση - epixeiro.gr

Το Μεγαλύτερο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο πάνω στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο έρχεται στην Αθήνα στις 24 Φεβρουαρίου

To ΙΝFINii™ Athens e-Commerce Summit περιλαμβάνει τις πιο δυνατές εκπαιδευτικές ενότητες για να σε βοηθήσουν να απογειώσεις την επιχείρησή σου στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Το e-Commerce δεν είναι μία μόδα ή χόμπυ, είναι τρόπος ζωής και μπορεί να σου δώσει μακροπόθεσμη επιτυχία.  

Μάθε κατευθείαν από τους Top INFINii™ e-Commerce specialists που έχουν κάνει 7-ψήφια νούμερα σε πωλήσεις στις μεγαλύτερες online πλατφόρμες όπως το eBay, το Amazon και έχουν τεράστια εμπειρία στο Marketing και τη χρήση των Social Media! To 4o Πανελλαδικό μας Εκπαιδευτικό Σεμινάριο περιλαμβάνει κορυφαίες περιεκτικές ενότητες, αναγνωρίσεις-βραβεύσεις και τη μοναδική ευκαιρία να αλλάξεις τη ζωή σου με το INFINii.

infinii-ecommerce-athens-summit-ebay-automation-lister-listing-software.jpg?mtime=20180125142726#asset:75432

Τί είδους εκπαίδευση να περιμένω;  

Προσεγγίζουμε αυτό το σεμινάριο από επιχειρηματική σκοπιά και χτίζοντας γερά θεμέλια για μία μακροπρόσθεσμη κερδοφόρα δραστηριότητα από το σπίτι. Καλύπτουμε πράγματα εκτός του παραδοσιακού e-Commerce στο eBay, Amazon και drop-shipping. Κάποια από αυτά είναι:  

  • eBay Fast Start Session
  • eCommerce Advanced Session
  • Amazon + Shopify Quick Profits
  • Αυτοματοποίηση & Διπλασιαμός Πωλήσεων
  • VIP Sellers Monopoly Strategy. 

Δίνουμε σε όλους και όλες την ευκαιρία πριν την έναρξη του σεμιναρίου να μας γνωρίσετε και να μάθετε σε μία σύντομη παρουσίαση, το πρωί της 24ης Φεβρουαρίου στις 10:00, τις άπειρες δυνατότητες που έχετε με το ηλεκτρονικό εμπόριο και το INFINii™!  

Δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες και κλείστε εισιτήριο για το εκπαιδευτικό σεμινάριο στην προνομιακή τιμή:  

Facebook Event Details – Δείτε Εδώ

  INFINii - άπειρες δυνατότητες ξεκινούν στην Αθήνα! 

(All Rights Reserved - ΙΝFINii™ Greek eCommerce Summit 2018)

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr