NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

"Δημιουργία Συλλογής Μαγιό, από το Σχέδιο στην Παραγωγή" από το AthensFashionClub

"Δημιουργία Συλλογής Μαγιό, από το Σχέδιο στην Παραγωγή" από το AthensFashionClub

Μόλις πριν δύο χρόνια, το Μάιο του 2016, ξεκίνησε επίσημα τη δραστηριότητά της μια νέα για τα Ελληνικά δεδομένα δομή εκπαίδευσης Σχεδιαστών Μόδας στην Ελλλάδα, η πρώτη Θερμοκοιτίδα Μόδας “The Fashion Gate”.

Η πρώτη Θερμοκοιτίδα Νέων Σχεδιαστών μόδας αποτελεί προέκταση της βασικής εκπαίδευσης σπουδών που παρέχει η Σχολή AthensFashionClub, η οποία έχει ως πυλώνες εκπαίδευσης την Επιχειρηματικόητα και την Καινοτομία.

Η πρώτη εμπορική αποστολή της Θερμοκοιτίδας Μόδας “The Fashion Gate” με 12 Ελληνικά Fashion Brands στέφτηκε με επιτυχία στο Brno  της Τσεχίας προωθώντας τις συλλογές των Σχεδιαστών στη διεθνή αγορά. Οι Έλληνες σχεδιαστές κατάφεραν να ξεπεράσουν το φόβο τους για συμμετοχή σε Διεθνή Εκθεση και μπόρεσαν να παρουσιάσουν προϊόντα ιδιαίτερα ανταγωνιστικά για την αγορά του εξωτερικού.

 Ο δεύτερος κύκλος επιχειρηματικής ανάπτυξης Νέων Σχεδιαστών αλλά και βιοτεχνών ξεκίνησε φέτος πάλι με στόχο την εξωστρέφεια και τη δημιουργία ποιοτικών συλλογών με άριστες τεχνικές προδιαγραφές.

Η πορεία της Σχολής αλλά και της Θερμοκοιτίδας “The Fashion Gate” προς την ανάπτυξη της μόδας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό συνεχίζεται και φέτος με ένα ποικίλο πρόγραμμα επιχειρηματικών δράσεων για Fashion Entrepreneurs.

Μόλις πριν τρεις εβδομάδες πραγματοποιήθηκε το ‘Fashion Carousel στη Θερμοκοιτίδα Μόδας, μία εκδήλωση με πολυθεματικό περιεχόμενο, εκπαιδευτικού αλλά και ενημερωτικού χαρακτήρα για τις σύγχρονες τάσεις της μόδας και της Επιχειρηματικότητας διεθνώς. Η συμμετοχή ήταν ελεύθερη έτσι ώστε οι 80 παρεβρισκόμενοι να αποκτήσουν πρόσβαση στο δίκτυο συνεργατών της Σχολής και της Θερμοκοιτίδας συνδέοντας με τον τρόπο αυτό, την εκπαίδευση με τη Βιομηχανία της μόδας.

Την επόμενη εβδομάδα, στις 15 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00,  θα πραγματοποιηθεί μια δεύτερη εκδήλωση με χαρακτήρα Σχεδιαστικής και Επιχειρηματικής ανάπτυξης με επίκεντρο το Μαγιό.

Η εκδήλωση έχει θέμα “Δημιουργία Συλλογής Μαγιό, από το Σχέδιο στην Παραγωγή” και απευθύνεται σε νέους σχεδιαστές που επιθυμούν να κάνουν το ξεκίνημα για το δικό τους Swimwear Brand, μαθαίνοντας εκ των προτέρων όλες τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν στην εξέλιξη του εγχειρήματός τους όπως επίσης και ενδεδειγμένες λύσεις. Οι ομιλητές της εκδήλωσης είναι Σχεδιαστές, Πατρονίστ, Βιοτέχνες, Προμηθευτές υλικών, Στυλίστες, Φωτογράφοι μόδας, Τεχνολόγοι υφασμάτων, Σύμβουλοι επιχειρήσεων και ο καθένας θα αναπτύξει από την πλευρά του το αντικείμενο του μαγιό.

Επίσης σχεδιαστές στα πρώτα τους βήματα για τη δημιουργία του δικού τους brand θα μοιραστούν με το κοινό τις εμπειρίες τους και τα όνειρά τους.

Την agenda της εκδηλωσης, θα την βρείτε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 2130271069, Γραμματεία Σχολής AthensFashionClub.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr